Tenis

Djokovic nu a scăpat nici acum » Cele mai tari meme-uri apărute după ce viza de Australia i-a fost anulată din nou

+28 Foto
Novak Djokovic, ținta ironiilor pe internet

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 January 2022

Cu două zile înainte de Australian Open, sârbul Novak Djokovic a fost reținut de autoritățile de frontieră din Melbourne, după ce viza i-a fost anulată din nou.

Liderul ATP e în detenție, acolo unde va aștepta audierile finale de duminică, cele care vor stabili dacă va fi sau nu deportat din Australia și dacă va putea juca la Australian Open, turneu pe care l-a câștigat de 9 ori.

Între timp, jucătorul de 34 de ani a fost din nou victima ironiilor pe internet.

FOTO. Cele mai noi meme-uri după ce lui Djokovic i-a fost anulată din nou viza

Internauții au profitat de ocazie și au creat o serie de imagini amuzante, pentru a râde de situația în care a ajuns campionul sârb.

+28 Foto
Cele mai noi meme-uri apărute după ce lui Djokovic i-a fost anulată viza de Australia pentru a doua oară

Djokovic ar putea fi interzis în Australia 

Nick Wood, unul din avocații lui Nole, a prezentat motivele pentru care contestă anularea vizei. Avocatul a transmis instanței că ministrul imigrării a justificat anularea vizei pe baza faptului că prezența lui Novak Djokovic în Australia ar stimula sentimentul antivaccinist. 

El a mai susținut că ministrul nu a luat în considerare efectele pe care înlăturarea forțată a lui Djokovici le-ar putea avea asupra mișcării antivacciniste și a descris justificarea ministrului drept „evident irațională". 

Obiectivul final este să solicite o scutire de la aplicarea deciziei de anulare a vizei. Dacă Djokovic nu are succes în apelul său, legile spun că acesta nu va mai putea primi altă viză pentru intrarea în Australia vreme de 3 ani.

+28 Foto
Cele mai noi meme-uri apărute după ce lui Djokovic i-a fost anulată viza de Australia pentru a doua oară

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.