Tenis

SMS-ul trimis de Djokovic lui Kyrgios, în mijlocul scandalului din Australia: „Nu se aștepta”

Nick Kyrgios și Novak Djokovic Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 ianuarie 2022

Nick Kyrgios (26 de ani, 93 ATP) îi ia apărarea lui Novak Djokovic, după ce mai mulți tenismeni din circuit, în frunte cu Rafael Nadal, l-au criticat pe sârb.

Cu două zile înainte de Australian Open, situația liderului ATP este încă neclară, iar acesta nu știe dacă va participa la turneul pe care l-a câștigat de 9 ori în carieră.

Vulcanicul Nick Kyrgios, implicat de-a lungul anilor în mai multe contre cu Novak Djokovic, îi ia apărarea liderului ATP și îi atacă pe Rafael Nadal și Stefano Tsitsipas, care l-au criticat pe Nole pentru faptul că nu se vaccinează.

„Oameni precum Tsitsipas și Nadal mă enervează. Evident că toată lumea are o părere acum. Și e în regulă, până la un punct. Imaginaţi-vă doar ce simte Novak Djokovic. Și el este om. Cu toții îl tratăm ca pe Novak Djokovic, nu ca pe o ființă umană. 

Probabil vrea un pic de susţinere de la noi, ceilalți jucători. Şi l-a primit de la mine. Voi purta pentru el un tricou cu sloganul «Let's go» (n.r. - Haide!), la Melbourne”, a spus Kyrgios potrivit Fox Sport.

Nick Kyrgois: „Novak Djokovic mi-a scris”

Acesta a dezvăluit cum Nole a rămas șocat de susținerea primită din partea sa, sârbul chiar trimițându-i un mesaj de mulțumire pe instagram lui Kyrgios.

„Novak m-a contactat personal pe Instagram. Mi-a scris: «Mulțumesc că sunteți alături de mine». Nu se aștepta să ies în presă și să spun tot ce am spus. Aproape se simte ca un extraterestru, deși este om.

Când l-am susținut prima dată pe Novak am primit un milion de mesaje de genul: «Cum poți să faci asta?». Le-am spus tuturor că l-am înțeles”, a declarat Kyrgios.

Nick Kyrgios: „Djokovic este tratat ca o armă de distrugere în masă”

Asutralianul nu l-a uitat nici pe ministrul Imigrației Alex Hawke, despre care consideră că împreună cu presa din Australia au provocat un scandal uriaș, divizând oamenii.

„Acest personaj Hawke a spus că Djokovic este o aminințare pentru comunitate. Nu, nu este. Dar este tratat ca o armă de distrugere în masă. El doar joacă tenis. Acum, mass-media are chef să-și îndrepte toată furia către Novak. 

Nu a făcut nimic nimănui. El vrea doar să joace tenis. Am fost de acord că sportul aduce oamenii împreună, dar mass-media ne-a divizat. A distrus Australian Open. Nu mai este sport. Ce naiba facem? Lăsați-l să joace”, a mai precizat Kyrgios.

Citește alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.