Campionate

Superdebut! Coutinho a pus-o la pământ pe Manchester United în 5 minute » Ce a urmat e fabulos

+15 Foto
Philippe Coutinho (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat perfect la Aston Villa. Introdus pe teren la 0-2 cu Manchester United, brazilianul împrumutat de la Barcelona a contribuit decisiv la ambele goluri reușite de echipa lui Gerrard.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 15 January 2022

Philippe Coutinho (29 de ani, mijlocaș ofensiv) a debutat perfect la Aston Villa. Introdus pe teren la 0-2 cu Manchester United, brazilianul împrumutat de la Barcelona a contribuit decisiv la ambele goluri reușite de echipa lui Gerrard, scor final 2-2.

Manchester United se gândea că are un meci ușor pe Villa Park. Numai că Gerrard l-a introdus în teren pe Coutinho în minutul 68, iar meciul s-a schimbat radical de-atunci.

Coutinho a debutat perfect la Aston Villa

  • Mai întâi, brazilianul l-a determinat pe Fred să trimită balonul la Jacob Ramsey, care a redus din ecart în minutul 77.
  • Apoi, Coutinho, considerat un transfer eșuat la Barcelona, a împins mingea în plasă din câțiva metri, fiind servit excelent de același Ramsey (81).

Mi-au lipsit aceste meciuri, mi-a lipsit Premier League. Sunt foarte fericit să fiu aici. Am fost un pic emoționat. Nu vorbesc engleza foarte bine, așa că prefer să vorbesc mai mult pe teren 
Coutinho, după Villa - United

Emiliano Martinez a oferit imaginile zilei

Argentinianul din poarta lui Villa, Emiliano Martinez, s-a descătușat după golul reușit de Coutinho: a sărit în tribune și a celebrat alături de fani:

Pentru United punctase portughezul Bruno Fernandes, „dublă”.

Cum stau Aston Villa și Manchester United în clasament

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.