Liga 1

Debutantul din poarta FCSB-ului l-a cucerit pe Mihai Stoica: „L-am văzut la antrenamente, 1 la 1 cu Keșeru. Foarte bine!”

Mihai Stoica, manager general FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 15 ianuarie 2022

Tânărul portar Alexandru Maxim, în vârstă de doar 14 ani, a debutat astăzi la FCSB, în amicalul cu CS Mioveni, scor 0-0. Mihai Stoica (56), managerul general al clubului, îi prevede un viitor strălucitor fotbalistului. 

Uriașul din Academia FCSB-ului, care măsoară 1,99 metri, a fost trimis pe teren de Toni Petrea în ultimele 5 minute. El l-a impresionat pe managerul general Mihai Stoica prin modul în care s-a antrenat alături de echipa mare.

În perioada de pregătire din această lună, Toni Petrea a chemat mai mulți juniori la antrenamentele primei echipe, Maxim fiind unul dintre norocoși.

Mihai Stoica: „L-am văzut la antrenamente pe Alexandru Maxim. A fost foarte bine!”

„A debutat Alexandru Maxim, Max, la nici 15 ani. Îi va împlini luna aceasta.

Nu se pune problema să apară la meciurile oficiale, deocamdată e mic, dar cred că din vară va fi pregătit să apere poarta echipei secunde, dacă nu chiar mai devreme.

Când am auzit că are curaj la antrenamentele alături de ceilalți m-am bucurat. La antrenamentele pe care le-am văzut, copilul a fost chiar foarte bine.

De regulă, când aduci portari de la juniori, se întâmplă să-ți mai strice dintre antrenamente. Sunt antrenamente care se termină cu competiții și când greșește portarul nu îți pică bine, dar copilul a fost chiar foarte bine. Miercuri s-a jucat 11 vs. 11 pe teren normal, a apărat o repriză și a avut 3 intervenții foarte bune, una la Keșeru în situație de 1 la 1”, a afirmat Mihai Stoica la Telekom Sport.

În acest moment, FCSB are 3 portari la prima echipă, pe Andrei Vlad, Cătălin Straton și Ștefan Târnovanu. 

Alexandru Maxim // foto: fcsb.ro

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.