Nationala

Gică Hagi, despre negocierile dintre FRF și Boloni: „Este nevoie de răbdare”

Gică Hagi

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 January 2022

Gheorghe Hagi (56 de anI), antrenorul celor de la Farul, a comentat situația echipei naționale, aflată în continuare fără selecționer.

Deși Boloni amână răspunsul pentru FRF, „Regele”, primul antrenor căutat de Federație pentru a prelua naționala, este de părere că aducerea fostului antrenor de la Sporting sau Antwerp este o idee bună, dar cere răbdare.

„O să vină şi selecţionerul, este nevoie de răbdare. Aşteptăm, vom vedea ce va fi. Nu este uşor să găseşti un selecţioner, nimic nu este uşor. Federaţia trebuie să ia o decizie inspirată, România are antrenori foarte buni. Loţi Boloni este unul dintre antrenorii mari pe care îi are România, a demonstrat ce poate. 

Suntem mulţi care muncim foarte bine, fotbalul românesc nu duce lipsă de antrenori. Fotbalul românesc duce lipsă de alte lucruri. Jucători avem, antrenori avem, mai rămâne să ne organizăm noi cum trebuie. 

Celui care vine la naţională îi urez din toată inima, din tot sufletul meu să aibă baftă, să fie inspirat, echipa naţională să producă rezultate şi să vină calificările la turneele finale”, a declarat Gică Hagi potrivit telekom sport.

Ultimle detalii despre negocierile dintre Boloni și FRF

Andrei Vochin, consilierul președintelui Răzvan Burleanu, a vorbit despre stadiul negocierilor. Vochin a dezvăluit că negocierile cu Boloni sunt foarte dure, ajungându-se deja la a 4-a ofertă din partea lui Burleanu pentru antrenor. Acesta precizează că FRF așteaptă cât mai repede decizia lui Loți.

„Acum se discută cu Boloni. La momentul ăsta s-a ajuns la ofertă-contraofertă, cred că la al patrulea tip de ofertă-contraofertă. Contraoferta se află la domnul Boloni şi FRF aşteaptă ca el să dea un răspuns. Aşteptăm să trimită un răspuns repede, că timpul s-a scurs”, a spus Vochin pentru sursa citată.

VIDEO Sandu Boc: „E mult teatru la mijloc. FRF l-a ales deja pe Mutu, negocierile cu altcineva sunt de fațadă”

>

Citește alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.