Nationala

Edi Iordănescu, răspuns pentru Al-Fateh » Ce a decis tehnicianul după ce a fost sunat de FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 16 January 2022

Edi Iordănescu (43 de ani) a fost ofertat de Al-Fateh, din Arabia Saudită, dar a refuzat oferta. De decizie poate profita FRF.

Aflat în atenția Federației pentru postul de selecționer, unde ar putea ajunge dacă negocierile cu Boloni vor cădea definitiv, Edi Iordănescu a refuzat oferta arabilor de la Al Fateh, locul 12 din prima ligă din Arabia Saudită. potrivit as.ro.

Drum liber pentru FRF: Edi Iordănescu nu merge în Arabia Saudită!

Astfel, fostul campion din Liga 1 ar putea fi tot mai aproape de FRF, acolo unde este dorit de Răzvan Burleanu, președintele Federației.

Gazeta Sporturilor scria vineri că, iritați de tragerile de timp, conducătorii FRF l-au apelat urgent pe Edward Iordănescu si au stabilit chiar că el e acum ținta principală, singura soluție din momentul de față.

De ce Burleanu și Stoichiță nu mai insistă pentru „soluția Boloni”?   Surse din Federație susțin că pe parcursul discuțiilor dintre FRF și Loți, au fost mai multe episoade (replici, stil de negociere, comportament) care i-ar fi convins pe cei doi șefi ai Federatiei că tehnicianul n-ar fi o alegere tocmai bună pentru echipa națională. Iordănescu a admis la un moment dat că a fost contactat din FRF

Aceleași surse povestesc că discuțiile dintre Edward și Federație au continuat de curând, în ultimele zile și chiar miercuri seara. Și că el ar fi fost asigurat că ar fi acum nu doar prima, ci și singura opțiune în tratativele pentru angajarea unui selecționer. 

Iordănescu este fără echipă de la jumătatea lunii noiembrie, după ce a reziliat contractul cu FCSB după 11 partide( 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere).  Acesta  a mai avut o singură experiență în străinătate: în 2016, la ȚSKA Sofia. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș. Pandurii, Astra, CFR Cluj și Gaz Metan.

Recent, Iordănescu a fost ofertat de Atromitos (Grecia), iar Narcis Răducanu a dezvăluit că acesta negociază cu un club din Championship.

VIDEO Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.