Liga 1

De luni, la treabă! Mutarea iernii la Craiova își începe oficial aventura în Bănie

Marian Copilu, încadrat de Latovlevici și Chipciu, după cucerirea titlului în sezonul trecut. Foto: Imago

Articol de Remus Răureanu  —  Sunday, 16 January 2022

Marian Copilu va începe de luni treaba la Universitatea Craiova, urmând a ocupa postul de președinte al clubului din Bănie. 

Marian Copilu, fostul președinte al celor de la CFR Cluj și omul din spatele strategiei câștigătoare a vișiniilor din ultimii ani, va începe oficial, de luni, munca la noua lui echipă, CS Universitatea Craiova.

Marian Copilu începe munca la Universitatea Craiova 

Copilu își începe mandatul de președinte al alb-albaștrilor într-un moment delicat pentru club. Universitatea este lovită de COVID-19, având 14 jucători infectați, iar incertitudinea planează asupra următorului meci oficial, programat pe 22 ianuarie, în compania Rapidului. 

Recent, unul dintre acționarii Craiovei, Mihai Rotaru, a admis că are o relație specială Marian Copilu, pe care l-a ofertat și în vară: „Cu Marian Copilu sunt prieten de ani buni. Cum sunt cu Reghecampf și cum sunt cu alți oameni de fotbal. Discutăm de 10 ani de zile, dar pe alte teme. Vorbim o dată la două săptămâni. L-am ofertat astă-vară, când a plecat de la CFR Cluj. Avem o relație specială”. 

Marian Copilu

În toamna anului trecut, Marian Copilu ar fi putut ajunge chiar la FCU Craiova, rivala din oraș a Universității. În acea perioadă, patronul Adrian Mititelu negocia cu antrenorul Marius Șumudică, care condiționa venirea sa la FCU de cooptarea lui Copilu în conducere. În cele din urmă, niciunul dintre cei doi n-a mai ajuns la nou-promovată.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.