Liga 1

Răzvan Lucescu: „Să mai antrenez în România? Aș face un pas în spate!”

Răzvan Lucescu, antrenor PAOK // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 17 January 2022

Întrebat dacă îi e dor să antreneze în România, Răzvan Lucescu (52 de ani), în prezent „principal” la PAOK, în Grecia, spune că revenirea în țara natală ar reprezenta un „pas în spate”.

Răzvan Lucescu a fost invitatul celei mai recente ediții a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată pe Kanal D.

În cadrul acesteia, una dintre întrebări a fost dacă îi e dor să antreneze în România, unde le-a pregătit în trecut pe Rapid, FC Brașov și Petrolul. Răzvan a avut și un mandat de selecționer al primei reprezentative, întins între aprilie 2009 și iunie 2011.

Răzvan Lucescu: „Să mai antrenez în România? Aș face un pas în spate!”

„Am răspuns foarte sincer tot timpul, sunt sincer și acum și vă spun că nu mi-e dor. Mă simt bine acolo unde mă simt, îmi doresc să lucrez cât mai mult timp afară. Am ajuns la un nivel important, o treaptă superioară, mi-ar fi greu să mă întorc acum în România, aș face un pas în spate”, a răspuns Lucescu.

Prima sa experiență în afara granițelor României a fost între 2012 și 2014, la El-Jaish, în Qatar.

Ultimul mandat pe care Lucescu l-a avut în România a fost la Petrolul, între martie și septembrie 2014. Ulterior a antrenat la Xanthi Skoda, apoi a trecut pe la PAOK, Al Hilal, acum din nou PAOK.

7 trofeea câștigat Răzvan Lucescu în străinătate: Cupa Qatarului (2013), Cupa Greciei (2018 și 2019), campionatul Greciei (2019), Liga Campionilor Asiei (2019), campionatul și Cupa Arabiei Saudite (2020)

VIDEO » Attila Hadnagy, despre Răzvan Lucescu: „A fost cel mai bun antrenor pe care l-am avut”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.