Liga 1

După 6 luni, Dragoș Nedelcu poate reveni în Liga 1! Gigi Becali a făcut anunțul

Dragoș Nedelcu, în roșu // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 ianuarie 2022

Gigi Becali (63 de ani), patronul FCSB, a anunțat că Dragoș Nedelcu (24) va reveni în România după ce a petrecut 6 luni la Fortuna Dusseldorf, în liga a doua din Germania.

Potrivit latifundiarului, Nedelcu nu va juca la FCSB în a doua parte a sezonului. Becali spune că fotbalistul a solicitat să fie lăsat la un alt club din Liga 1, cererea fiind acceptată de patron.

Gigi Becali: „Dragoș Nedelcu a cerut să meargă la un club din România. I-am dat voie”

„Nedelcu a cerut voie că vrea să meargă la un club din România și i-am dat voie. Ce să fac eu cu el? Nedelcu nu mai joacă nimic acolo și am înțeles că ar fi dorit de un club din România, dar trebuie să-i dăm aprobarea noi. Și eu i-am spus lui Mihai: «da, mă, să îi dați!».

Când îi dau eu drumul unui jucător, știu de ce îi dau drumul. Mai mult nu vorbesc. Când îl vând eu pe un jucător pe o sumă, știu de ce l-am vândut. Eu știu cel mai bine cât valorează el. Când a plecat el pe o sumă, atunci să știi că aia e”, a spus Becali pentru .

Împrumutat de FCSB laFortuna Dusseldorf în iulie 2021, Nedelcu a adunat doar 11 meciuri la echipa din Zweite Bundesliga. În ultimele 3 luni a jucat doar în 3 meciuri oficiale, în niciunul pentru mai mult de 60 de minute.

Una dintre posibilele destinații ale lui Nedelcu este Farul, la care Dragoș a mai jucat între 2014 și 2017, după ce a fost promovat de la Academia „Gheorghe Hagi”.

Citește mia multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.