Liga 1

Premieră: Ministerul Sportului va acorda finanțare Federației Române de Fotbal

Răzvan Burleanu, președinte FRF

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 ianuarie 2022

Eduard Novak (45 de ani), ministrul Sportului, a anunțat că Ministerul pe care-l conduce va acorda finanțare Federației Române de Fotbal, ceea ce ar reprezenta o premieră.

Ministrul Sportului a avut astăzi o întâlnire cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, care a fost însoțit de Vlad Munteanu, manager operațional la forul care conduce fotbalul românesc.

La finalul acesteia, Eduard Novak a anunțat concluziile pe contul de Facebook. Ministerul Sportului va acorda în premieră finanțare pentru FRF, cu scopul finanțării academiilor de fotbal pentru copii și juniori.

Ministerul Sportului acordă finanțare Federației Române de Fotbal. Anunțul lui Eduard Novak

„Întâlnirea de astăzi, cu reprezentanții Federației Române de Fotbal, a avut ca obiectiv restablirea a ceea ce apreciez că ține de normalitate, în raport cu obiectivele ministerului, dar și ale sportului, în general.

Pentru prima dată, Ministerul Sportului va acorda finanțare acestei federații, în aceleași condiții aplicabile tuturor celorlalte. Este un pas important în reclădirea relației instituționale, dar mai ales o investiție în viitor. În toate ramurile și disciplinele sportive trebuie construită baza de selecție, iar fotbalul este unul dintre sporturile iubite, importante, în care România a avut rezultate notabile multă vreme și pentru care există un mare potențial.

Printre obiectivele noastre prioritare în acest an se află finanțarea academiilor de fotbal pentru copii și juniori, iar printr-o relație corectă și funcțională cu FRF, rezultatele pot fi cele pe care ni le dorim cu toții”, a scris ministrul.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.