Campionate

Românii de la Galatasaray, din nou sub tirul jurnaliștilor turci: „Nu merită să poarte acest tricou”

Moruțan și Cicâldău nu trec prin cea mai bună perioadă la Galatasaray

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 17 ianuarie 2022

Alex Cicâldău (24 de ani) și Olimpiu Moruțan (22 de ani) au fost criticați dur după a 6-a înfrângere a lui Galatasaray în ultimele 12 etape, 2-4 cu Hatayspor.

După 2-4 cu Hatayspor, meci în care Alex Cicâldău a fost schimbat la Galatasaray în minutul 81 cu Olimpiu Moruțan, jucătorii „Cim-Bom-Bom” nu puteau scăpa de tirul jurnaliștilor turci.

Moruțan și Cicâldău criticați: „Prostia întineririi cu orice preț”

Levent Tüzemen, editorialist la cotidianul Sabah, a scris că „șapte dintre cei folosiți de Domenec Torrent duminică nu merită să poarte tricoul Galatei”. 

Printre fotbaliștii enumerați sunt și „tricolorii”. Alături de ei, nume modeste ale roș-galbenilor: portarul Ismail Cipe, fundașul Alpaslan Ozturk, mijlocașii Aytac Kara, Taylan Antalyali și Berkan Kutlu.

Ziaristul a mai atras atenția: „Dacă nu se întărește în această pauză și continuă cu prostia întineririi cu orice preț, echipa va continua să piardă”. Roș-galbenii sunt pe locul 13 (8 eșecuri, 7 succese, 6 egaluri, golaveraj 26-28), la doar 6 puncte deasupra zonei retrogradării.

Nu există sezon mai slab la Galatasaray în ultimii 34 de ani

Este cel mai slab sezon al „leilor” din 1987-1988, când a fost introdus sistemul cu 3 puncte la victorie în campionatul turc. În 2010-2011, aveau 29 de puncte în această perioadă a stagiunii. Acum au 27. În 2011, au încheiat pe poziția a 8-a.

Citește și alte știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.