Tenis

Simona Halep vrea mai mult după prima victorie de la Australian Open: „Voi încerca să joc mai bine în următorul meci”

+17 Foto
Simona Halep, victorie în turul 1 la Australian Open // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 ianuarie 2022

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) e în turul II la Australian Open, după victoria cu poloneza Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), scor 6-4, 6-3.

  •  Simona Halep va juca joi în turul secund cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, care a învins-o pe Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3

Campioana de la Melbourne Summer Set a explicat la finalul partidei de ce a avut emoții pe durata partidei și recunoaște că azi nu a jucat cel mai bun tenis al ei. Prezentă pentru a 12-a oară pe tabloul principal de la Australian Open, Simona s-a impus după o oră și 30 de minute de joc, însă spune că vrea ca în tururile următoare să evolueze mai bine.

Prima reacție a Simonei Halep după victoria de la la Australian Open: „Voi încerca să joc mai bine în următorul meci”

„Am avut emoții, mereu e greu în primul tur. Am simțit că a fost foarte dificil. Cel mai important e că am câștigat și asta mă face fericită. Emoțiile au venit din cauza accidentărilor din anul trecut. A fost un an greu. Încrederea nu a fost la cel mai înalt nivel. 

Vreau să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu reușesc mereu. Voi încerca să joc mai bine decât azi în următorul meci.

A fost important că am venit din timp aici și am putut să joc pe aceste terenuri și să mă obișnuiesc cu atmosfera. E mereu plăcut să vin în Australia. Să sperăm că voi juca mai bine de la zi la zi”, a declarat Simona Halep, imediat după finalul partidei.

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Magdalena French

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.