Tenis

„Old-school” Simona » 3 puncte de senzație reușite de Halep în victoria cu Magdalena Frech

+17 Foto
Simona Halep / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 ianuarie 2022

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) s-a calificat în această dimineață în turul secund de la Australian Open, reușind s-o învingă în minimum de seturi pe Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), scor 6-4, 6-3.

  • Simona Halep va da în turul secund fie peste brazilianca Beatriz Haddad Maia (25 de ani, 88 WTA), fie peste americanca Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA), care se vor duela astăzi, în jurul orei 08:00. Următorul meci al Simonei va avea loc joi. 

Primul set al meciului Halep - Frech a adus câteva momente de tenis „old-school” din partea româncei, care a ajuns la șase victorii din tot atâtea meciuri disputate în 2022.

Primul astfel de punct s-a derulat la scorul de 2-2. O Simona Halep ultraofensivă a plimbat-o pe Magdalena Frech în toate colțurile terenului. Defensiva polonezei a rezistat doar până la un punct, Simona finalizând printr-un forehand în cross de toată splendoarea.

Ulterior, la 3-2, Simo „a recidivat”. Omniprezentă pe teren, Halep a ieșit din nou învingătoare într-un raliu în care a făcut ce știe mai bine, transformând defensiva în ofensivă necruțătoare.

La 4-2, Halep a scos o altă armă din impresionantul său arsenalul tehnic. Românca a fost ademenită la fileu de Frech și a găsit un răspuns de geniu, inventând o contrascurtă ce a luat-o complet prin surprindere pe poloneză.

Simona Halep recunoaște: „Încrederea nu a fost la cel mai înalt nivel”

Am avut emoții, mereu e greu în primul tur. Important e că am câștigat și asta mă face fericită. Emoții au venit din cauza accidentărilor de anul trecut. Încrederea nu a fost la cel mai înalt nivel. Vreau să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu reușesc mereu. 

Voi încerca să joc mai bine în următorul meci. A fost important că am venit din timp aici și am putut să joc pe aceste terenuri și să mă obișnuiesc cu atmosfera. E mereu plăcut să vin în Australia. Să sperăm că voi juca mai bine de la zi la zi. 

- Simona Halep, după calificarea în turul II la Australian Open

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Simona Halep - Magdalena Frech

+17 Foto
Simona Halep - Magdalena Frech / Sursă foto: Guliver/Getty Images

VIDEO Rezumatul meciului Simona Halep - Magdalena French

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.