Tenis

Cum explică Petra Kvitova înfrângerea cu Sorana Cîrstea de la Australian Open: „Doar a dat repede mingea înapoi”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 18 ianuarie 2022

Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) s-a calificat în turul II la Australian Open, după o victorie în fața Petrei Kvitova (31 de ani, 21 WTA), scor 6-2, 6-2.

  •  În turul secund, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe Kristina Kucova (31 de ani, 96 WTA). Partida va avea loc joi, la o oră ce va fi anunțată ulterior de organizatori.

La finalul meciului, jucătoarea din Cehia, finalistă la Australian Open 2019, a vorbit despre înfrângerea în fața Soranei Cîrstea, cea care a învins-o și în 2021, la același turneu. Petra a spus că, în opinia ei, Soranei îi place stilul său de joc.

Cum explică Petra Kvitova înfrângerea cu Sorana Cîrstea: „Cred că îi place jocul meu”

„Nu cred că sunt prea multe de spus. Lucrurile nu au mers în favoarea mea. Așa e sportul și trebuie să trec prin asta, să lupt. E dureros să pierzi în primul tur. 

Mecul de anul trecut a fost în turul 2, acum a fost în turul 1. A fost diferit. Cred că ei îi place jocul meu. A riscat mult și totul i-a intrat. Cred că ei îi e mai greu când trebuie să construiască jocul. Acum doar a dat repede mingea înapoi.

Nu am jucat multe meciuri la începutul acestui sezon, a fost greu să mă antrenez. Nu mi-a fost ușor, dar sezonul e lung și sper ca lucrurile să se schimbe. E greu să văd cum arată viitorul după acest meci. Am nevoie de câteva zile libere pentru a vedea totul mai clar”, a declarat Petra Kvitova la conferința de presă.

VIDEO Rezumatul meciului Sorana Cîrstea - Petra Kvitova

Citește mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.