Tenis

Simona Halep, prima reacție în cazul Novak Djokovic. Ce le-a răspuns jurnaliștilor de la Australian Open

Simona Halep

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 18 January 2022

Simona Halep (30 de ani, 15 WTA) a fost întrebată despre scandalul iscat în jurul lui Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP) la Australian Open.

  •  Simona Halep va juca joi în turul secund cu brazilianca Beatriz Haddad Maia, care a învins-o pe Katie Volynets (20 de ani, 178 WTA), scor 3-6, 6-2, 6-3

După succesul din turul 1 de la Australian Open, scor 6-4, 6-3 cu Magdalena Frech (24 de ani, 105 WTA), Halep a fost întrebată dacă ea consideră că Novak Djokovic ar fi trebuit să joace de la Australian Open, deși nu a fost vaccinat împotriva COVID-19 și autoritățile au considerat că nu are argumente să rămână la Antipozi. 

Simona Halep, întrebată despre cazul Djokovic: „Eu am fost mereu pro-vaccin”

Simona a ezitat să dea un răspuns tranșant în cazul sârbului, spunând doar că ea sprijină campania de vaccinare împotriva coronavirsului. 

Eu am fost mereu pro-vaccin. M-am și vaccinat când a trebuit, de la început. Mereu am ascultat părerea doctorilor și a specialiștilor. Sunt în totalitate de acord cu ei. E vorba de o problemă globală, iar eu, care nu mă pricep, nu-mi pot da cu părerea. A fost o situație dificilă pentru toată lumea”, a explicat Halep. 

Prima reacție a Simonei Halep după victoria de la Australian Open

Am avut emoții, mereu e greu în primul tur. Am simțit că a fost foarte dificil. Cel mai important e că am câștigat și asta mă face fericită. Emoțiile au venit din cauza accidentărilor din anul trecut. A fost un an greu. Încrederea nu a fost la cel mai înalt nivel. Vreau să joc cel mai bun tenis al meu, dar nu reușesc mereu. Voi încerca să joc mai bine decât azi în următorul meci. 

A fost important că am venit din timp aici și am putut să joc pe aceste terenuri și să mă obișnuiesc cu atmosfera. E mereu plăcut să vin în Australia. Să sperăm că voi juca mai bine de la zi la zi
- Simona Halep, imediat după finalul partidei din primul tur

+17 Foto
Simona Halep - Magdalena Frech / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Citește și alte știri de tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.