Campionate

Arbitrul și Comisia și-au cerut scuze. Milan a rămas cu paguba

Milan a scăpat ocazia de a reveni în fruntea clasamentului din Serie A

Articol de Daniel Scorpie  —  marţi, 18 ianuarie 2022

„Centralul” Franco Serra n-a lăsat avantaj într-o fază în care Messias a înscris decisiv în Milan-Spezia 1-2. „Eroarea, pe care a admis-o, ne-a făcut să ne pierdem luciditatea și apoi meciul”, s-a plâns antrenorul Stefano Pioli.

Milan a scăpat ocazia de a reveni în fruntea clasamentului din Serie A și n-a profitat de nulul campioanei Inter la Bergamo. 

Surprinzător, chiar a cedat toate punctele contra Speziei pe San Siro, la capătul unui meci cu scandal în final (1-2). O flagrantă eroare a arbitrului a refuzat victoria rossonerilor, iar la ultima acțiune, pe contraatac, oaspeții au dat lovitura prin Gyasi.

Stefano Pioli acuză arbitrajul în Milan-Spezia: „Nici n-a fost fault!"

Stefano Pioli s-a înfuriat și l-a acuzat pe Marco Serra că a oprit jocul nejustificat pentru a da o lovitură liberă din marginea careului, anulând golul marcat imediat de Messias.

 „Avem și noi vina noastră, dar de data aceasta sunt și greșelile arbitrului. Am încercat să-i potolesc pe jucători, dar nu am reușit, dovadă și golul secund primit. Și-au pierdut luciditatea. Nu fusese nici jumătate de fault la Rebici!".

„Totul a mers prost"

Puțin îi încălzește pe rossoneri că Serra a recunoscut pe loc că a fluierat pripit și l-a îmbrățișat jenat pe Rebici. 

„Arbitrul și-a cerut scuze. Și-a pus mâinile pe cap, pentru că și-a dat seama imediat că a greșit grav. Din păcate este o seara proastă, totul a mers prost. Trebuia să câștigăm, am avut unele greutăți în repriza secundă și Provedel a scos multe mingi".

Arbitul va fi două etape pe bară în Serie A

Spre deosebire de practicile din Liga 1, Comisia de Arbitri din Italia a reacționat cu fair-play. Președintele Gianluca Rocch a prezentat scuze Milanului și mai mult ca sigur că îl va reține de la delegări cel puțin două etape. 

„Centralul" torinez e considerat unul dintre tinerii de perspectivă, cu potențial de creștere și acest meci nu trebuia să-i ridice probleme.

11 meciuride Serie A a condus Serra, care a acordat 57 de cartonașe galbene, cinci roșii și 7 penaltyuri

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.