Nationala

Ladislau Boloni și FRF au căzut de acord asupra celor două clauze care blocau numirea! Ce mai așteaptă Burleanu

Ladislau Boloni (68 de ani) și Federația Română de Fotbal au căzut de acord asupra a două clauze importante.

Articol de Viorel Tudorache  —  marţi, 18 ianuarie 2022

Ladislau Boloni (68 de ani) și Federația Română de Fotbal au căzut de acord asupra a două clauze importante. Decizia cu privire la viitorul selecționer ar fi acum în mâinile lui Răzvan Burleanu (37 de ani), cel care a negociat astăzi și cu Edi Iordănescu (43 de ani). 

Telenovela instalării noului selecționer continuă. Așa cum GSP.ro a anunțat astăzi, Edi Iordănescu a discutat la Casa Fotbalului cu oamenii din conducerea FRF. Un răspuns din partea fostului antrenor de la FCSB este așteptat mâine. Între timp, progrese imporante au fost făcute și în negocierile cu Boloni. 

Boloni și FRF au rezolvat două clauze importante

Ladislau Boloni a acceptat clauza impusă de FRF, potrivit căreia trebuie să plătească 1 milion de euro dacă pleacă în timpul contractului. 

De asemenea, surse federale susțin că FRF și Boloni s-au înțeles ca înțelegerea să poată fi reziliată doar dacă România termină pe locul 4 grupa din Liga Națiunilor. Adversarele din grupă sunt Bosnia, Muntenegru și Finlanda. 

Pașii făcuți de Ladislau Boloni pot fi târzii. În acest moment, mingea este în terenul lui Răzvan Burleanu. Federația așteaptă și răspunsul final al lui Edi Iordănescu. 

Surse GSP: Dacă Edi Iordănescu spune «DA» înaintea lui Boloni, e noul selecționer!

Surse GSP din cadrul Federației au dezvăluit pentru GSP.RO că „sperăm ca până mâine să dea răspunsul, dacă acceptă sau nu postul de selecționer. Mingea e în terenul lui, decizia îi aparține în totalitate! Așteptăm răspunsul lui Iordănescu”.

În acest moment, FRF așteaptă un răspuns de la Iordănescu Jr. Dacă fostul antrenor de la FCSB va accepta să preia prima reprezentativă înaintea lui Loți, atunci el va fi noul selecționer, iar Boloni și Mutu nu vor mai fi așteptați de federali.

VIDEO Florin Bratu a vorbit despre dilema selecționerului: „Sperăm să se rezolve curând”

>

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.