Tenis

Scene dureroase la Australian Open » A fost nevoită să iasă de pe teren în scaun cu rotile

+8 Foto
Tan Harmony // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 ianuarie 2022

Meciul din turul 2 de la Australian Open, dintre Tan Harmony (24 de ani, 107 WTA) și Elina Svitolina (27 de ani, 17 WTA) s-a terminat dramatic.

Partida s-a încheiat la scorul de 5-1 pentru Svitolina în setul decisiv, după ce franțuzoaica Harmony a fost nevoită să părăsească terenul într-un scaun cu rotile. Harmony câștigase primul set cu 6-3, iar Svitolina e egalat scorul după ce a triumfat în setul secund cu 7-5.

VIDEO Tan Harmony părăsește terenul în scaunul cu rotile

După un set decisiv dominat de Svitolina, care câștigase 5 game-uri la rând, Harmony a acuzat probleme la gamba piciorului stâng, la care avea un bandaj, fiind nevoită să abandoneze la 15-0 pentru jucătoarea din Ucraina.

Potrivit Fox Sports Australia, Harmony era determinată să încheie meciul, dar a fost sfătuită de arbitru să renunțe pentru a nu risca o accidentare mai gravă. După mai multe minute în care a primit ajutor de la fizioterapeut, Harmony a părăsit terenul într-un scaun cu rotile.

„Este mereu teribil pentru sportiv să se accidenteze în timpul competiției. Sper ca Harmony să se recupereze și să revină cât mai curând pe teren. E greu să vezi un jucător că pleacă într-o asemenea manieră. A jucat foarte bine, mi-a luat ceva timp să revin în meci.

A jucat bine la început și nu mi-a fost ușor. A fost un meci greu pentru mine. Sper să mă descurc mai bine în următoarea partidă. Este foarte important să fiu odihnită din punct de vedere mental”, a declarat Elina Svitolina la finalul partidei.

Citește mai multe știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.