Nationala

Florin Prunea l-a mitraliat pe Răzvan Burleanu: „Incalificabil! Asistăm la falimentul unui președinte de federație obsedat numai de imaginea lui”

Răzvan Burleanu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 ianuarie 2022

Florin Prunea (53 de ani), fost internațional, a avut un atac dur la adresa președintelui FRF, Răzvan Burleanu, din cauza întârzierii numirii unui selecționer.

În momentul de față, FRF negociază atât cu Boloni cât și cu Edi Iordănescu preluarea postului de selecționer al României, dar Florin Prunea a avut o reacție acidă la adresa lui Burleanu pentru modul cum a gestionat tratativele cu cei doi antrenori.

Burleanu a ales să plece săptămâna trecută la Riad acolo unde a fost prezent la meciurile pentru Supercupa Spaniei, fiind invitat de FIFA, lucru criticat de fostul portar.

Florin Prunea: „„Asistăm la falimentul unui sistem și al unui președinte de federație obsedat numai de imaginea lui”

„Asistăm la falimentul unui sistem și al unui președinte de federație obsedat numai de imaginea lui. E inacceptabil și incalificabil ca tu să nu ai selecționer și să pleci 6 zile la Riad la o plajă și la o conferință și tu nu ai selecționer. Caz unuic în istoria FRF și tu pleci să-ți îmbunătățești relația ta cu FIFA și UEFA. 

Au adus meseria asta de antrenor în România în derizoriu. Am cunoscut președinți de Federație, Mircea Pascu, Angelescu, Mircea Sandu. Nu stăteau 20 de zile după un antrenor să semneze. Pe vremea aia oamenii aveau credibilitate, de abia așteptau antrenorii să vină la echipa națională. 

Tot ce se întâmplă arată falimentul unui președinte care nu are nimic în comun cu fotbalul. Așa cum îl cunosc pe Boloni nu cred că va mai accepta, mai ales că am văzut și atacurile din partea FRF la adresa lui”, a declarat Prunea la emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

VIDEO Valeriu Iftime, despre problema viitorului selecționer al României: „Trebuie să ne punem un mare semn de întrebare”

>

Citește alte știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.