Stranieri

Ce se întâmplă cu Dennis Man după ce a căzut varianta Sampdoria » Giovanni Becali anunță: „Tatonări cu o echipă din Serie A”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 January 2022

Giovanni Becali, reprezentatul firmei care-i impresariază pe Dennis Man (23 de ani) a vorbit despre viitorul internaționalului român.

Extrema Parmei a fost pe lista celor de la Sampdoria, dar mutarea a căzut după ce antrenorul Roberto D'Aversa a fost demis după 3 eșecuri la rând. Acum, potrivit lui Giovanni Becali, Parma poartă discuții cu altă formație din Serie A.

Giovanni Becali, detalii despre transferul lui Dennis Man: „Îl vrea o echipă din Serie A”

„Pe Man l-au vrut două echipe. Sampdoria era una dintre ele, dar a întârziat și nu l-a transferat înainte să piardă aceste meciuri și D'Aversa să plece. Man mai avea de luat 500.000 de euro pentru aceste 5 luni. Sampdoria dădea 250.000 de euro și Parma trebuia să mai pună 250.000.

Parma a zis că-l dă gratis pentru aceste luni, dar nu plătește nimic. Trebuia să dea Sampdoria tot. S-au tergiversat puțin discuțiile, au venit 3 înfrângeri, a plecat D'Aversa și transferul a căzut.

Acum am o echipă din Serie A care-l vrea împrumut pe Dennis. Încă suntem la nivel de tatonări. Nu vă pot spune numele, a declarat Giovanni Becali la ProX.

8.000.000 de euroe cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

În acest sezon, Man, adus pe 11 milioane de la FCSB, a bifat 11 meciuri, marcând două goluri.

0meciuri ca integralist are Man în acest sezon la Parma

5este numărul partidelor în care Man a rămas pe bancă

VIDEO Amintirile lui Bogdan Bucur din Champions League: „Paul Gascoigne era un jucător foarte dificil, te trăgea, te lovea”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.