Liga 1

Ioan Becali nu înțelege ce se întâmplă cu Florin Tănase: „După 30 de ani în meseria asta, nu îmi explic”

Florin Tănase // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 ianuarie 2022

Florin Tănase (27 de ani) are șanse mici să plece de la FCSB în această iarnă, deși are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro și impresarii lucrează pentru a-i găsi o nouă formație.

Giovanni Becali spune că a încercat să-i găsească echipă extremei roș-albaștrilor și că nu înțelege de ce nu există oferte pentru fotbalist.

Giovanni Becali: „Nu pot să-mi explic de ce Florin Tănase nu se transferă”

„E greu să dai lovituri cu fotbalul acesta. Aștept și eu... Nu știu ce se întâmplă cu Tănase. Nu pot să-mi explic nici eu. După 30 de ani în această meserie, nu pot să-mi explic de ce Tănase nu pleacă. E decisiv în campionat, joacă la națională, dă goluri, e cuminte...

Dar asta e. A ales calea înțeleaptă. A prelungit cu Steaua, are salariu de 30.000 de euro. Când va fi ofertă... Oferte sunt și la 28. 29, 30 de ani. Depinde de șansă, de echipă, de contactele pe care le ai și de ce caută echipele”, a declarat Giovanni Becali la ProX.

5.500.000 de euroe cota lui Florin Tănase, potrivit transfermarkt

În 17 partide în Liga 1, Tănase are 9 goluri marcate și 4 assist-uri.

Florin Tănase era dorit de Al Nasr

În această iarnă, căpitanul de la FCSB a fost aproape să plece la Al Nasr Dubai. Transferul a fost amânat din cauza unor modificări care au loc în conducerea clubului din Emirate, iar pentru moment nu mai există nicio ofertă din partea arabilor.

În Emirate, Florin ar fi fost plătit cu mai mult de un milion de euro pe an și ar ajunge astfel la un nivel salarial apropiat de acela pe care îl au Chiricheș la Sassuolo, Răzvan Marin la Cagliari sau Man la Parma.

VIDEO Reîncepe Liga 1: totul despre FCSB - CFR Cluj

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.