Stranieri

Meciul lui Șumudică NU se mai joacă azi! O altă partidă a lui Malatyaspor a fost reprogramată

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 ianuarie 2022

Partida dintre Gaziantep, echipă la care evoluează Alexandru Maxim și Alin Toșca, și Yeni Malatyaspor, formație antrenată de Marius Șumudică, a fost amânată, din cauza ninsorii abundente. Partida întreruptă ieri trebuia să se reia azi, de la ora 17:00, cu startul reprizei secunde și de la scorul de 0-0.

Din cauza faptului că terenul lui Gaziantep nu a putut fi adus în condiții optime pentru disputarea partidei, jocul a fost din nou amânat pentru o dată ulterioară care va fi anunțată de Federația din Turcia.

Malatyaspor - Beșiktaș, reprogramat

Din cauza vremii, Malatyaspor nu mai poate să joace nici meciul cu Beșiktaș la data programata inițial, vineri, ora 19:00. Astfel, partida lui Șumudică împotriva locului 4 din SuperLigă se va disputa sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 12:30.

Pentru a fi siguri că pot evolua împotriva celor de la Beșiktaș, oficialii lui Malatyaspor au anunțat că sistemele de încălzire pentru gazon funcționează continuu.

Șefii lui Malatya fac tot posibilul ca terenul să fie practicabil la ora jocului cu Beșiktaș

5°Cerau la Malatya la ora redactării articolului. Conform accuweather, acum ninge în orașul aflat într-o zonă muntoasă

De ce a fost Șumudică eliminat în meciul cu Gaziantep

Ofițerul de presă al celor de la Malatyaspor susține că Marius Șumudică, 50 de ani, doar l-a întrebat pe arbitru: „De ce nu curățați zăpada să jucăm?”.

„Centralul” l-a eliminat după ce a amânat repriza secundă a meciului de la Gaziantep (la 0-0), din cauza ninsorii. Totuși, un jurnalist local nu îl absolvă de vină pe antrenor. 

Antrenorul Malatyei nu a acceptat decizia lui Ümit Öztürk, la pauza meciului de ieri de la Gaziantep, de a amâna repriza secundă din cauza ninsorii puternice, într-un moment când echipa sa domina jocul (era 0-0), a protestat și a fost eliminat la vestiare. Va fi suspendat următoarea etapă, vineri, sâmbătă, cu Beșiktaș.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.