Liga 1

Ultimul transfer al CFR-ului, motiv de conflict între Becali și MM? „Am o problemă”

CFR Cluj l-a împrumutat pe Cristian Neguț (26 de ani de la Chindia Târgoviște până la finalul sezonului. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, susține că și Gigi Becali îl ochise pe atacantul dâmbovițenilor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 19 ianuarie 2022

CFR Cluj l-a împrumutat pe Cristian Neguț (26 de ani) de la Chindia Târgoviște până la finalul sezonului. Mihai Stoica, managerul FCSB-ului, susține că și Gigi Becali îl ochise pe atacantul dâmbovițenilor.

„Neguț cred că îi poate ajuta, dar e ciudat că tot mai aduc jucători în față. Dacă întrebai pe cineva câţi ani are Neguţ, era tentat să zică că are spre 30, dar e tânăr, e născut în 1995”, a declarat MM, care a continuat:

„Am o problemă, e un jucător pe care îl remarcase şi Gigi, pe modelul Burcă”.

Neguț, remarcat și de Gigi Becali

La ce face referire Mihai Stoica? În trecut, Gigi Becali a declarat că și-a dorit mai mulți jucători, însă nu i-a adus la FCSB din cauza faptului că Stoica s-a opus. Doi dintre ei, Andrei Burcă și Ciprian Deac, transferați apoi de CFR Cluj. 

Când l-am văzut pe Burcă şi îmi plăcea Burcă, trebuia să-l iau pe Burcă. Nu trebuia să mă iau după MM Stoica. Așa și cu Deac. Dacă îl aduceam acum câțiva ani, luam 4 titluri la rând. De-asta e bine să nu ascult de nimeni
Gigi Becali, patron FCSB

3 goluriîn 16 meciuri în campionat are Neguț pentru Chindia în acest sezon

FCSB - CFR Cluj: supermeci la reluarea Ligii 1

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.