Stranieri

Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”

Sergiu Hanca (29 de ani), jucător la Cracovia (Polonia), a comentat transferul lui Deian Sorescu (24) la Rakow Czestochowa, locul 3 din Ekstraklasa.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 19 January 2022

Sergiu Hanca (29 de ani), jucător la Cracovia (Polonia), a vorbit despre transferul lui Deian Sorescu (24) la Rakow Czestochowa, locul 3 din Ekstraklasa.

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a plecat în „Ștefan cel Mare”, mijlocașul ajungând la Rakow, ocupanta locului 3 în Polonia.

Hanca îl sfătuiește pe Deian Sorescu: „Nu poți păcăli fotbalul în Polonia”

„Am vorbit cu Deian, trebuie să uite tot ce s-a întâmplat în România. Aici, dacă nu alergi și nu ești la 100%, ești schimbat în minutul 20, vă dau în scris! Nu poți să păcălești fotbalul în Polonia, e un campionat foarte bun. 

Rakow joacă 3-4-2-1, iar extrema dreaptă e un jucător foarte bun, croatul Fran Tudor. Așa că nu știu exact unde va juca Sorescu, poate în stânga, poate Tudor să fie fundaș central, iar Sorescu să-i ia locul, ar putea să intre și în spatele atacantului. 

În orice caz, Rakow e o echipă puternică, are un joc elaborat și un antrenor (n.r. - Marek Papszun) foarte bun, care l-a dorit foarte mult pe Sorescu”, a declarat Hanca în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

3 românimai sunt în prima ligă din Polonia: Hanca, Râpă (Cracovia) și Țîru (Jagiellonia)

Îmi doresc foarte mult ca Deian să reușească aici. În ultimii timp, noi, românii de aici, am deschis drumurile pentru alți jucători. Din ce știu, există interes pentru încă 4 jucători din România de la echipe puternice din Polonia 
Sergiu Hanca, extremă Cracovia

Deian Sorescu a plecat de la Dinamo » Toate detaliile:

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.