Liga 1

Încă doi jucători OUT » Cum poate arăta primul „11” al lui Dinamo cu FC Argeș

Dinamo a pierdut încă doi jucători în vederea partidei cu FC Argeș din Liga 1 (vineri, 20:00). Cel mai probabil, Flavius Stoican 3 debutanți în primul „11” împotriva piteștenilor.

Articol de Eduard Apostol  —  joi, 20 ianuarie 2022

Dinamo a pierdut încă doi jucători în vederea partidei cu FC Argeș din Liga 1 (vineri, 20:00). Cel mai probabil, Flavius Stoican va folosi 3 debutanți în primul „11” împotriva piteștenilor.

Deniz Giafer (20 de ani, fundaș central) și Ionuț Amzar (18, fundaș stânga) au fost izolați de lot, întrucât au acuzat simptome de răceală. 

Stoican a luat decizia ca ei să nu se mai antreneze cu ceilalți jucători, de teamă să nu răspândească virusul. Nu se știe încă dacă aceștia au coronavirus sau doar o simplă răceală.

Astfel, Giafer și Amzar nu intră în planurile lui Stoican pentru deplasarea de la FC Argeș, la fel ca Steliano Filip, Iliev (jucători care vor să plece din „Groapă”), Eșanu și Mihaiu, accidentați în amicalele iernii. Mihaiu va sta pe tușă câteva săptămâni, în timp ce Eșanu e așteptat să revină peste două luni.

Cum poate arăta primul „11” al lui Dinamo cu FC Argeș

În aceste condiții, e de așteptat ca Dinamo să folosească 3 debutanți în primul joc oficial din 2022: portarul Chesenau și fundașii Tomozei și Patriche.

Cum ar putea arăta Dinamo cu FC Argeș: 34. Chesneau - 26. Tomozei, 23. Patriche, 6. Ehmann, 3. A. Radu - 5. Răuță, 71. Carp - 22. Torje, 10. C. Matei, 20. Bordușanu - 44. Ivanovski 
Rezerve: 1. Fara, 4. Jovanovic, 8. Pierret, 15. Cl. Stan, 27. R. Grigore, 29. Măgureanu, 38. Bani, 77. Buleică, 99. Mitran

Ivanovski, atenționat

Mirko Ivanovski, cel mai important atacant din lotul lui Dinamo, are 3 cartonașe galbene și riscă să rateze derby-ul cu FCSB de runda viitoare (30 ianuarie, ora 20:00). 

„Ai grijă să nu iei cartonaș cu FC Argeș”, l-au atenționat oamenii din staff-ul „câinilor” pe atacantul din Macedonia de Nord.

Tot ce trebuie să știi înainte de FC Argeș - Dinamo

>

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.