Nationala

Sfatul lui Florin Răducioiu pentru noul selecționer: „Să nu facă greșeala lui Rădoi”

40 meciuri și 21 goluri are Răducioiu pentru România

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 20 ianuarie 2022

Florin Răducioiu, unul dintre cei mai mari atacanți din istoria naționalei, a vorbit despre iminenta numire a lui Edi Iordănescu pe banca primei reprezentative.

Sursele GSP din cadrul FRF susțin că Edi Iordănescu va fi noul selecționer al României. Răducioiu îi dă un sfat lui Edi și spune că avem nevoie în primul rând de rezultate, nu de un joc spectaculos.

Florin Răducioiu: „Edi Iordănescu să nu promită fotbal-șampanie”

>

„Probabil se va termina această telenovelă. Edi este un antrenor tânăr, care are experienţă în fotbalul românesc. Nu m-a surprins că unii au refuzat echipa naţională. Nu avem o echipă competitivă. Edi va încerca să califice echipa, nu ştiu cum o va face. 

Îi urez mult succes oricum. Va fi o misiune foarte complicată. Îi dau un mic sfat şi îi spun să califice naţionala printr-un joc realist, nu fotbal-şampanie. Să nu facă aceeași greșeală și să promită un joc spectaculos ca foștii selecționeri. 

Eu aş fi vrut ca Gică Hagi să fie selecţioner. Ar fi fost o revanşă pentru el. Dar nu s-a putut, iar acum trebuie să-i urăm succes lui Edi”, a declarat Florin Răducioiu, team-managerul „câinilor”, într-o conferință de presă.

VIDEO. Valeriu Răchită la GSP Live: „Edward Iordănescu nu este alegerea potrivită”

>

Citește mai multe știri despre echipa națională:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.