Liga 1

CFR Cluj și FC Argeș se alătură campaniei GSP care îl sprijină pe Florin Hidișan + Intervenția suferită astăzi, un „real succes”

Florin Hidișan are nevoie de ajutor

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 20 ianuarie 2022

CFR Cluj și FC Argeș se alătură campaniei GSP Inima Sportului, cea care-și propune să-l ajute pe fostul fotbalist Florin Hidișan, aflat la grea încercare.

Florin Hidișan (39 de ani), fost fotbalist la UTA, U Cluj, FC Brașov, FC Argeș sau Pandurii, se luptă cu o formă gravă de cancer. Starea acestuia s-a înrăutățit de la începutul anului, el având nevoie să meargă de urgență în Austria pentru a urma un tratament. 

FC Argeș, una dintre fostele sale echipe, și campioana CFR Cluj au decis să se implice pentru a-l ajuta pe Hidișan, postând mesaje prin care îi îndeamnă pe fani să îi fie alături în lupta cu boala.

Intervenție cu succes

Astăzi, lui Hidișan i-a fost montată cu succes o proteză gastrică, scopul acesteia fiind de a-l ajuta să mănânce. 

„Intervenția a fost un real succes. Domnul profesor doctor Tanțau a făcut încă o Minune pe lângă multe altele pe care le face zilnic. Îi mulțumesc pentru asta. Sper să fie un prim pas spre a putea ajunge în Austria, spre a reveni la chimioterapie, și că tumoarea o să dea înapoi

Le mulțumesc încă o dată tuturor celor ce sunt lânga mine și mă ajută cu un gând bun sau o rugăciune. O să-i răsplătesc pe toți cândva, Și n-am s-o omit niciodată pe doamna doctor Matei Daniela, care m-a preluat din prima zi și mi-a dăruit speranța că se va găsi o modalitate să trecem peste acest moment delicat”, ne-a declarat Florin Hidișan. 

Conturile în care îl poți ajuta pe Florin Hidișan: 

  • CONT LEI: RO56BTRLRONCRT0CE2684801
  • CONT EURO: RO03BTRLEURCRT0CE2684801

Strigătul de ajutor al lui Florin Hidișan: „Tumora a avansat mult”

În ultima perioadă, starea de sănătate a lui Florin Hidișan (39 de ani) s-a complicat teribil. Fostul fotbalist, ce luptă cu cancerul, nu mai putea mânca și avea nevoie de proteza pentru stomac care i-a fost montată astăzi. Acum, va trebui să meargă în Austria, unde costurile tratamentului sunt enorme, mai mult de 3.000 de euro pe zi.

De câte are nevoie Florin pentru a se pune pe picioare e greu de estimat. Ce știe sigur e că banii pe care îi are acum îi vor fi suficienți doar pentru câteva zile: „Din ce înțeleg, acolo totul costă. Undeva între 3-4 mii de euro pe zi. Nu am de unde, nu știu cum o să fac. Nu vreau să deranjez oamenii. M-au ajutat mult deja! Ce știu e că trebuie să rezolv urgent problema la stomac, apoi să reiau de urgență tratamentul cu chimioterapie pentru că tumora a avansat foarte mult”.

În campania „Inima Sportului”, inițiată de GSP, s-au strâns aproape 20.000 de euro. În plus, alte persoane, ce n-au vrut să-și dezvăluie identitatea, au virat bani direct în contul lui Florin.

CV-ul lui Florin Hidișan

  • 39 de ani
  • 107 meciuri în Liga 1 și 7 goluri
  • 110 meciuri în Liga 2 și 8 goluri
  • a jucat în carieră pentru Industria Sârmei Câmpia Turzii, Internațional Pitești, FC Argeș, CS Otopeni, FC Brașov, UTA, Pandurii și U Cluj

Dacă știți cazuri de sportivi cu probleme și credeți că ar putea fi ajutați prin campania Inima Sportului, ni le puteți semnala la adresa de email gazeta@gsp.ro

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.