Tenis

„A fost o mizerie” » Darren Cahill, cuvinte dure despre scandalul Djokovic: „Am urât acea scutire”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 ianuarie 2022

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a avut cuvinte aspre în legătură cu scandalul dintre sârbul Novak Djokovic și autoritățile din Australia

  • Darren Cahill crede că ceea ce a făcut sârbul lider mondial ATP este „o mizerie de la început”, dar dă vina principală pe cei din Federația de Tenis din Australia;

Darren Cahill: „A fost o mizerie de la început şi apoi totul a devenit din ce în ce mai rău”

„Am urât scutirea pe care a avut-o, pentru că eu cred că acea scutire este cu adevărat pentru oamenii care doresc să se vaccineze şi nu se pot vaccina pentru că au avut Covid. Novak nu a vrut niciodată să se vaccineze, aşa că am urât această dispensă specială. 

Dacă ai o problemă medicală acută sau ceva care te împiedică să te vaccinezi, nicio problemă, dar nu mi-a plăcut această poveste de la început. A fost o mizerie de la început şi apoi totul a devenit din ce în ce mai rău. 

Cred că o mare responsabilitate pentru tot ceea ce s-a întâmplat îi revine consiliului de conducere al Tennis Australia", a spus antrenorul pentru Eurosport. 

Novak Djokovic vrea să dea în judecată Guvernul Australiei pentru „rele tratamente”

Scandalul creat la Australian Open în jurul Novak Djokovic (1 ATP, 34 de ani) pare că este departe de a se încheia, deși sârbul se află deja în țara natală.

După ce nu a fost lăsat să joace la primul turneu de Grand Slam al anului, din cauza faptului că nu este vaccinat, Novak ia în calcul acum să dea în judecată Guvernul australian pentru „rele tratamente”. Cere o sumă de două ori mai mare decât premiul de câștigător la Australian Open! 

Citește și alte știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.