Liga 2

CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat pe jucătorii pe care voia să-i determine să semneze rezilierea contractelor

Călințaru (stânga) a fost luat de roș-albaștri de la Turris, în august 2020 (foto: Imago)

Articol de Andrei Crăiţoiu, Dan Udrea, Remus Răureanu  —  Friday, 21 January 2022

Jucătorii lui CSA Steaua obligați să se antreneze după un program pe care îl folosesc numai atleții de top au suferit tendinite. Clubul a încetat, măcar pentru moment, să-i mai preseze pentru rezilierea contractelor.

CSA Steaua scosese din lot patru fotbaliști la care voia să renunțe: Alexandru Zaharia, George Călințaru, Liviu Băjenaru, Ovidiu Morariu. 

Motivul? Aceștia nu acceptau să semneze rezilierea angajamentelor, clubul a desemnat un antrenor secund să-i pregătească separat, după un program al cărui scop era să-i determine să plece până la urmă.

CSA Steaua i-a alergat până când i-a accidentat

Jucătorii aveau de alergat timp de 50 de minute, cu condiția să parcurgă fiecare bucată de 300 de metri în maximum un minut și 12 secunde. Ca să nu le fie scăzute salariile cu pretextul că nu tratau serios antrenamentul, ei au încercat să se încadreze în cerințe.

Ne-a spus că dacă nu scoatem timpul acela ne vor fi scăzute salariile pe baza unui referat. Dar e imposibil să ne încadrăm, oricât am vrea! 

- mărturia fotbaliștilor

Consecința: s-au accidentat Călințaru, Morariu și Băjenaru. Toți suferă de tendinite. 

Clubul i-a scos deocamdată din programul cu care îi chinuia, după ce accidentații au adus adeverințe semnate de un medic care constată leziunile. Călințaru și Morariu trebuie să stea două săptămâni, Băjenaru are nevoie de o pauză mai lungă de o lună.

Teoretic, conducerea ar mai putea să-i amendeze chiar și în condițiile acestea, însă ar avea șanse minime să obțină aprobarea Comisiei de Disciplină. Ar însemna ca instanța din Federație să ignore adeverințele medicului.

VIDEO Oprița dezvăluie cum l-a sabotat Andone la Voluntari

>

Citește și alte articole despre Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.