Campionate

„Torrent, ca Hagi!” » Înfrângerile în serie și transferurile lui Moruțan și Cicâldău produc revoltă la Galatasaray

Moruțan a dat pasa de gol la reușita lui Dervisoglu, foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 21 ianuarie 2022

Cotidianul Fotomac remarcă faptul că Domènec Torrent, înlocuitorul a lui Fatih Terim, și-a început mandatul la Galatasray ca Gică Hagi, în 2004: două eșecuri consecutive. De fapt, Hagi a debutat cu 3 eșecuri.

Galatasaray continuă să piardă. Joi seară a înregistrat a 3-a înfrângere consecutivă, 1-3 cu Kasimpasa, a doua cu Domènec Torrent pe bancă. 

Jurnaliștii de la Fotomac au aruncat o privire pe statisticile „Opta” și au găsit că este a treia oară în istoria clubului când un nou antrenor debutează cu asemenea rezultate. Primul a fost Sigfried Held, în 1984, apoi a venit rândul lui Gică Hagi, în martie 2004. 

Conform altor statistici, cele oferite de transfermarkt.de, „Regele” a debutat chiar cu 3 eșecuri, după ce, ca și Torrent, l-a înlocuit tot pe Fatih Terim, în plin sezon: debut pe 26.03.2004, 0-1 cu Samsunspor, apoi 1-2 cu Beșiktaș și 0-1 cu Ankaragücü. El a reușit să stopeze căderea și a încheiat acel sezon cu 4 victorii și o remiză, ceea ce i-a adus un nou mandat, cel din 2004-2005. 

Galatasaray e un butoi cu pulbere: „Elmas, demisia pentru transferuri" 

Deși Torrent a pornit cu stângul, ținta fanilor, acum, este conducerea clubului. Ei cer vehement plecarea lui Burak Elmas din funcție și-i reproșează în special campania de achiziții făcută în vară, printre jucătorii aduși numărându-se și românii Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău. 

Suporterilor li s-a alăturat inclusiv gloria Galatei, Felipe Melo. Brazilianul a preluat și a distribuit pe rețelele de socializare o cerere de demisie nesemnată, destinată bașkanului Elmas.

13, din 20,e locul pe care-l ocupă Galatasaray în clasament. Are 27 de puncte după 22 de etape

Moruțan, assist, Cicâldău, integralist

La 1-3 cu Kasimpasa, Moruțan a dat pasa de gol la reușita lui Dervisoglu, care a deschis scorul. Ex-FCSB-istul a fost înlocuit în minutul 62, în timp ce Alex Cicâldău s-a numărat printre integraliști.

>

Citește și alte știri despre Galatasaray: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.