Liga 1

Dinamo dă loviturile iernii! După Figueiredo, s-a înțeles cu alți doi jucători de la CFR Cluj

Jonathan Rodriguez (în stânga), la CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 21 ianuarie 2022

Dinamo a ajuns la un acord cu „închizătorul” Jonathan Rodriguez (31 de ani), care vine sub formă de împrumut de la CFR Cluj. El va ajunge în Ștefan cel Mare „la pachet” cu atacantul Dusan Celar (25). 

Conducerea lui Dinamo a reușit astăzi lovitură după lovitură. Mai întâi a anunțat transferul portarului Cristiano Figueiredo, apoi a bătut palma cu echipa campioană pentru împrumutul a doi jucători. 

Este vorba despre Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, care, din informațiile GSP.ro, vor evolua în alb-roșu în a doua parte a sezonului.

Jonathan Rodriguez, la Dinamo! 

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile. După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute.

Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că a fost plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

Dusan Celar, la Dinamo 

În curtea lui Dinamo ajunge și Dusan Celar, un atacant sârb în vârstă de 25 de ani, adus de CFR Cluj în septembrie 2021 pentru echipa a doua. Înainte să ajungă în România, Celar evoluase doar pentru cluburi din țara natală, precum Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad.

Mandic, ultimul pe lista lui Dinamo

Ultima piesă din puzzle rămâne Nikola Mandic, un atacant central în vârstă de 26 de ani care a jucat ultima dată la Rudar Prijedor, în Bosnia. El este așteptat să semneze în weekend și ar fi ultimul transfer al lui Dinamo în această iarnă.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă 

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (CFR Cluj)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.