Liga 1

S-a „rupt” DDB?! Dezvăluiri din interior: două nume grele nu mai fac parte din proiect

Elyass Bucurică ar fi fost „părăsit” de Nicu Tararache și Alexandru Anghel / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 January 2022

Proiectul socios „DDB” a pierdut sute de membri după plecarea lui Mircea Rednic, însă problemele nu se opresc aici. Două dintre numele grele ar fi decis să iasă din grup!

Este vorba despre Alexandru Anghel și Nicu Tararache, două personaje influente ale Peluzei Cătălin Hîldan și, totodată, doi dintre „pilonii” DDB. Surprinzătoarea dezvăluire îi aparține lui Steliano Filip, fotbalistul care încearcă din răsputeri să-și încheie socotelile cu Dinamo.

Steliano Filip surprinde: „Alexandru Anghel și Tararache au ieșit din DDB”

„Eu am primit chiar și o primă de instalare în momentul în care am semnat cu Dinamo. Cei care m-au vrut atunci au fost Alex Anghel, Tararache și Elias Bucurică. 

În momentul de față, Alexandru Anghel și Tararache nu mai sunt în DDB. Elias este, dar cred că n-am mai vorbit cu el de trei luni de zile”, a spus Steliano Filip, la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Alexandru Anghel / Captură YouTube

Tararache și Alex Anghel și-au pierdut puterea în club

Cel mai probabil, Tararache și Anghel au luat decizia de a părăsi proiectul fiindcă tot mai puține decizii importante trec și prin filtrul DDB. În iarnă, când Rednic a fost „sacrificat”, conducerea a trecut peste opiniile suporterilor, ceea ce a stârnit nenumărate revolte pe grupurile interne ale fanilor dinamoviști.

În primăvara anului trecut, Gazeta Sporturilor scria despre modul în care Anghel și Tararache l-au instalat la Dinamo pe Dusan Uhrin, ei fiind cei care au insistat și negociat pentru aducerea cehului. 

Alexandru Anghel e cel care, în luna decembrie a anului 2020, susținea că a fost agresat de Pablo Cortacero la Adunarea Generală a Acționarilor lui Dinamo.

VIDEO Investitori noi la Dinamo? Răzvan Zăvăleanu, discuții cu companii importante din Vest

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.