Liga 1

Gafă URIAŞĂ de arbitraj la Pitești: gol anulat ERONAT pentru Dinamo în repriza secundă!

+16 Foto
Duelul dintre Cosmin Matei și Joao Miguel / Captură Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 21 ianuarie 2022

Dinamo a beneficiat de un gol perfect valabil în repriza secundă a partidei cu FC Argeș, însă arbitrul Marcel Bîrsan a anulat, în mod eronat, reușita lui Cosmin Matei.

În minutul 58, când piteștenii conduceau cu 1-0, lui Dinamo i-a fost refuzat golul ce ar fi adus egalarea. 

Angajat în adâncime, Cosmin Matei a câștigat un duel aerian cu Joao Miguel, a preluat perfect și l-a învins pe Greab cu un șut în forță. Mingea a intrat în plasă, însă arbitrul a fluierat fault în atac. Decizie nejustificată a acestuia, reluările TV demonstrând că fundașul portughez al lui FC Argeș n-a fost deloc jenat de decarul dinamovist.

Duelul dintre Cosmin Matei și Joao Miguel / Captură Telekom Sport

Dinamo, dezavantajată la Pitești: gol anulat ERONAT în repriza secundă

Decizia „centralului” a stârnit un val de proteste din partea fotbaliștilor lui Dinamo. Cosmin Matei chiar s-a pus în genunchi, în tentativa de a-i explica lui Bîrsan că nu a apelat la vreun procedeu neregulamentar. Decizia a rămas nechimbată, însă protestele au continuat pe banca dinamovistă, unde oamenii din staff-ul lui Stoican i-au reproșat arbitrului de rezervă modul în care Bîsan a gestionat faza respectivă.

Zece minute mai târziu, FC Argeș și-a mărit avantajul: Ionuț Șerban II a transformat penalty-ul obținut de Cristian Dumitru. Decizia dictată de Bîrsan a fost, de data aceasta, una corectă: brigada observând blocajul pe care Patriche i l-a aplicat lui Dumitru.

+16 Foto
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.