Liga 1

Jean Vlădoiu, entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Mai avem opt finale pentru play-off”

+16 Foto
Jean Vlădoiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 21 January 2022

FC Argeș - Dinamo, 2-1. Jean Vlădoiu (53 de ani), președintele celor de la FC Argeș, a oferit prima reacție după succesul echipei sale în fața alb-roșiilor.

Vlădoiu se declară mulțumit de victoria la limită a echipei sale și o laudă pe Dinamo pentru prestația avută.

>

„Dinamo este o echipă bună, la ce am văzut în această seară puteau să realizeze mult mai mult. Noi, așa cum am spus-o și înainte de meci, avem un lot valoros, avem nevoie de timp. Mă bucur tare că am câștigat cele 3 puncte puse în joc. 

Mă rog la Dumnezeu să recuperăm punctele pierdute anul trecut, îmi aduc aminte de meciul cu Gaz Metan, cu FCSB, dar așa este fotbalul. Nu câștigă mereu echipa care își creează cele mai multe ocazii, ci echipa care este mai pragmatică. 

În această seară noi am reușit să marcăm două goluri și să câștigăm. Pentru noi nu există meci ușor, vom merge la Craiova duminică și sunt convins că vom avea un meci greu. Mai avem opt finale, avem această posibilitate să ne batem pentru play-off”, a declarat Jean Vlădoiu după partidă.

Dinamo a arătat foarte bine, eram conștienți că veneau să-și joace șansa și au arătat destul de bine. Au șanse să rămână în Liga 1 cu siguranță.
-Jean Vlădoiu

+16 Foto
FC Argeș - Dinamo / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.