Liga 1

Laurențiu Reghecampf, anunț îngrijorător înaintea meciului cu Rapid: „Fanii nu vor vedea o echipă aşa cum şi-o doresc”

Laurențiu Reghecampf

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a prefațat derby-ul pe care echipa sa îl joacă în această etapă cu Rapid.

  • Universitatea Craiova și Rapid se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00. Partida poate fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look+, Digi Sport și Telekom Sport.

Reghecampf este de părere că echipa sa nu e în cea mai bună formă la meciul contra giuleștenilor din cauza lipsei pregătirii fizice după ce la echipă a fost un focar de coronavirus.

Tehnicianul oltenilor face un apel la fani să aibă răbdare cu elevii săi și să îi susțină împotriva „alb-vișiniilor”.

Laurențiu Reghecampf: „Fanii sper să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă aşa cum şi-o doresc”

„Îmi pare bine că reîncepem meciurile oficiale, a fost o vacanţă scurtă, noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu jucători accidentaţi, cu COVID-19, nu a fost o pregătire aşa cum ne-am dorit-o. Este greu să spun acum pe cine mă bazez. Sunt sigur că băieţii au dorinţă mare, sunt nerăbdători să joace din nou meciuri oficiale. 

Nu am putut face o pregătire bună, nu am avut posibilitatea să facem ceea ce ne-am dorit, nu suntem la turaţie maximă. Trebuie să fim inteligenţi, să ne gândim numai la rezultat. Sperăm totuşi ca reacţia jucătorilor pe care-i avem la dispoziţie să fie una bună, iar cu ajutorul fanilor, care sper să vină în număr foarte mare, sperăm să avem parte de un rezultat pozitiv. 

La nivelul nostru de pregătire şi la ritmul nostru de joc, fanii vor juca un rol important. Sper să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă aşa cum şi-o doresc, agresivă, să fie în stare să le satisfacă dorinţele, dar cei care vor intra pe teren îşi vor da viaţa pentru puncte. 

Pentru noi va fi un meci foarte greu, Rapid este o echipă de tradiţie, iubită şi este şi surpriza campionatului”, a declarat Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.

VIDEO Patronul din Liga 1 care nu concepe ratarea play-off-ului: „Ar fi dezastruos, n-aș mai merge la stadion!”

>

Citeșe alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.