Liga 1

Cine a „orchestrat” împrumutul lui Chesneau la Dinamo: „M-a sunat să mă întrebe: «Crezi că face față?»”

+16 Foto
Thomas Chesneau, la Concordia Chiajna // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Florin Prunea (53 de ani) a fost implicat în împrumutul portarului Thomas Chesneau (22) la Dinamo. Fostul președinte al clubului din „Ștefan cel Mare” a garantat că francezul poate face față în Liga 1.

Cu Plamen Iliev pe picior de plecare și Mihai Eșanu accidentat, Dinamo a efectuat în regim de urgență împrumutul portarului Thomas Chesneau, adus de la divizionara secundă Concordia Chiajna.

Mutarea ar fi fost „orchestrată” de Cristian Tănase, președintele clubului din Chiajna, spune Florin Prunea.

Florin Prunea: „M-a sunat Cristi Tănase: «Crezi că Chesneau poate face față la Dinamo?»”

„Nu vă ascund faptul că m-a sunat Cristi Tănase, președintele de la Concordia Chiajna, și m-a întrebat: «Florine, vreau să ajut Dinamo. Crezi că Chesneau poate face față la Dinamo?» Cristi Tănase este dinamovist, a crescut acolo, pe el și domnul Bălănescu i-a crescut nea Tică Dănilescu.

I-am răspuns că poate, fără niciun fel de problemă. Băiatul ăsta nu a jucat la Chiajna din cauza faptului că ei folosesc portar U21, dar e un portar foarte bun. I-am spus să-l lase la Dinamo”, a declarat Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Chesneau a debutat deja la Dinamo. Tânărul portar a apărat poarta alb-roșiilor în meciul de la Pitești, cu FC Argeș, scor 1-2.

Aseară (n.r. - vineri, cu FC Argeș) nu a avut ce să apere. Să-i dăm un 6,5. 

- Florin Prunea

Florin Prunea notează noii jucători de la Dinamo 

Tomozei m-a decepționat, dar e clar că nu e fundaș stânga, joacă acolo forțat. El este fundaș dreapta, pe deasupra, se vede că e nepregătit. Nota 5 cu indulgență, pentru încredere.

Buleică a făcut lucruri bune, merită un 6. Poate și mai bine, dar îl văd mai degrabă în față, e jucător cu tehnică bună, care scoate om din joc.

Patriche a avut greșelile alea, dar i-aș da nota 6.

Pierret cred că a fost unul dintre cei mai buni jucători. Nota 7,5.

VIDEO » Iuliu Mureșan, declarații după FC Argeș - Dinamo 

>

Mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.