Liga 1

Laurențiu Reghecampf despre problemele neștiute din săptămâna meciului cu Rapid: „Am fost îngrijorat! Ivan a avut o operație, dar a vrut să joace”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 ianuarie 2022

CS Universitatea Craiova a câștigat partida cu Rapid, scor 1-0. Laurențiu Reghecampf (46 de ani) a comentat prima victorie obținută după o serie de 7 rezultate nefaste. 

CS Universitatea Craiova a încercat să obțină amânarea meciului cu Rapid, din cauza unui focar de Covid-19. Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a declarat că oltenii au exagerat și că totul a fost o strategie. Explicațiile lui Reghecampf au venit imediat. 

Laurențiu Reghecampf, după CSU Craiova - Rapid 1-0: „Am fost îngrijorat”

„Am fost îngrijorat de situația noastră la început. Am avut o perioadă foarte grea. Sunt bucuros că jucătorii au reușit să joace 90 de minute. Am avut multe momente bune. Rapid rămâne surpriza acestui campionat, cu mulți jucători buni. Au lăsat o impresie plăcută. 

Nu a fost o tactică, este pur și simplu adevărat. V-am spus, ne-am antrenat, dar am făcut-o în grupe. Este totul diferit, complicat, să stai în carantină. Noi ne-am dorit să amânăm această partidă”, a spus Laurențiu Reghecampf, la Telekom Sport. 

Eu am o discuție făcută cu Marian Copilu, cu domnul Rotaru. Știm exact ce ne trebuie. Avem problemele cu Houri, cu Găman. Ante Roguljic s-a accidentat și el. Sperăm să ne întărim în aceste compartimente. Nu pot să vă spun nume.
- Laurențiu Reghecampf, antrenor CSU Craiova

Laurențiu Reghecampf, despre remarcații din CS Universitatea Craiova - Rapid

  • Andrei Ivan: „Eu sunt obișnuit, îl văd în fiecare zi la antrenamente. Și el a avut o săptămână foarte grea, a avut o operație la gingie. Avea șanse 50% să joace. Merită lăudat că a intrat”
  • Elvir Koljic: „M-aș bucura ca el să marcheze în fiecare meci, are calitățile necesare, are simțul de atacant și tehnica necesară să marcheze. A trecut și el printr-o perioadă grea, prin multe accidentări. Am mari așteptări de la el”
  • Alexandru Crețu: „Eu nu aduc pe nimeni la vreun nivel, dar le dau posibilitatea să joace. Știam foarte bine ce calități are. A avut momente mai nefaste, toți jucătorii mai trec prin asta. Totul depinde de el. Trebuie să își dea seama ce a făcut bun astăzi, ce a făcut rău în alte partide”.

Clasamentul din Liga 1, după CS Universitatea Craiova - Rapid 1-0

CS Universitatea Craiova întrerupe seria de 7 partide fără victorie în Liga 1 și urcă până pe locul 4, cu 35 de puncte. Rapid rămâne în afara pozițiilor de play-off, pe 7, cu 32 de puncte.

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.