Diverse

Mihai Neșu, din ce în ce mai aproape de finalizarea complexului de recuperare de la Oradea: „Avem deja 31.500 de abonați care ne ajută”

Mihai Neșu / Sursă foto: Facebook@ Mihai Neșu Foundation

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 22 ianuarie 2022

Mihai Neșu (38 de ani), fost jucător la Steaua, Utrecht sau echipa națională, continuă să fie un veritabil exemplu pentru cei din jur. Prin intermediul fundației sale, acesta construiește un centru de recuperare dedicat copiilor cu dizabilități.

Invitat recent în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, Neșu a oferit detalii despre proiectul său de suflet de la Oradea, îndemnându-i pe oameni să continue să doneze pentru cauza sa. În prezent, ar mai fi nevoie de două milioane de euro pentru cheltuielile necesare ridicării centrului de recuperare.

Mihai Neșu: „Construim noul complex de recuperare pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii”

„De la începutul lui iunie, construim noul complex de recuperare pentru copii si tineri cu dizabilități neuromotorii. E un complex nou și considerăm că e foarte necesar pentru copiii cu dizabilități, să aibă șanse mult mai mari la terapie. În plus, fiind în regim caritabil, să le dăm părinților posibilitatea să își permită să vină pe termen nelimitat la terapii, să nu le oprească și să poată crească șansele copiilor de a face recuperare.

E un proiect pe care noi am început să-l gândim de prin 2018, având experiența centrului actual (...). Deja avem 2 clădiri ridicate, nu-s cu geamurile puse, dar sunt deja ridicate. Avem și bisericuța și clădirea centrului și a cazării, aleile și parcările au deja infrastructura ridicată, am început deja să punem borduri”, a spus Mihăiță Neșu,în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”. 

Cea mai ușoară modalitate ca oamenii să doneze este să trimită cuvântul «CRED» la 8844 și se abonează să ne doneze 2 euro lunar. Noi avem deja 31.500 de abonați care ne ajută. În rest, donații online, pe site, sau pe Facebook sau pe Instagram.

- Mihai Neșu 

Fundația Mihai Neșu construiește un centru de recuperare

Mihai Neșu, prin intermediul Fundației pe care o conduce, luptă să construiască un centru de recuperare pentru copiii cu dizabilități, lângă Oradea. Pentru a-l ajuta, poți trimite SMS cu mesajul CRED la numărul 8844. Vei dona lunar suma de 2 euro.

Vezi și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.