Campionate

Stadionul unei echipe din Premier League, cuprins de flăcări! » De la ce a pornit incendiul

stadionul „Molineux”// Foto- Twitter @Wolves

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 23 ianuarie 2022

Noaptea trecută a avut un loc un incendiu la stadionul „Molineux”, al celor de la Wolverhampton. Pompierii au intervenit cu succes.

Conform cotidianului britanic The Sun, în jurul orei 1:40, a avut loc un incendiu la stadionul celor de la Wolverhampton. După o intervenție ce a durat mai bine de două ore, pompierii au reușit să stingă flăcările ce au cuprins una dintre tribunele de pe Molineux.

Incendiul de pe Molineux a pornit dintr-un bar din interior

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, întrucât incendiul a pornit dintr-un bar aflat în zona tribunei Sir Jack Hayward, în care nu se afla nimeni. Alarma de incendiu a pornit imediat, iar pompierii au intervenit la scurt timp.

„A fost un incendiu în zona barului, în bucătărie. A fost izolat tot perimetrul respectiv. Atât zona barului, cât și o parte a spațiului din bucătărie au fost implicate în incendiu”, a confirmat Andy Howard, managerul de pază al stației de pompieri din Wolverhampton.

Pompierii au intervenit la timp

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Pompieri din West Midlands a transmis că s-a cerut intervenția pompierilor la ora 1:56, iar primul echipaj a sosit cinci minute mai târziu.

La ora 3:40 incendiul a fost stins, iar echipajele de pompieri au supravegheat zona pentru încă trei ore. Urmează să fie făcute verificări suplimentare în decursul zilei de astăzi.

Foto: Twitter @MirrorFootball

Wolverhampton a avut meci sâmbătă, dar în deplasare la Brentford. Echipa lui Bruno Lage s-a impus pe terenul nou-promovatei, scor 2-1, și a urcat pe locul 8 în ierarhia Premier League.

Articol de Damian Neamţu

CITEŞTE ŞI ALTE ŞTIRI DIN FOTBALUL ENGLEZ: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.