Campionate

O coliziune incredibilă în Premier League! Doi colegi s-au dat cap în cap!

Brentford// Foto-IMAGO / Pro Sports Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 23 January 2022

Rico Henry (24 de ani) și Mathias Jensen (26 de ani), jucătorii lui Brentford, s-au ciocnit violent în timpul meciului pierdut sâmbătă, 1-2 cu Wolverhampton.

Dacă nu era suficientă înfrângerea, a patra la rând, 1-2 acasă cu Wolverhampton, care a făcut-o pe nou promovata Brentford să cadă pe locul 14 în Premier League, managerul Thomas Frank a fost eliminat după ce s-a certat cu arbitrul Peter Bankes la sfârșitul meciului și a pierdut și doi jucători.

Înlocuiți, cu sânge pe chip

În minutul 21, coechipierii Mathias Jensen și Rico Henry s-au ciocnit violent. Cap în cap. Imaginea surprinsă de fotograful Nigel Keene e terifiantă.

Amândoi au fost înlocuiți, cu chipurile acoperite de sânge. Protocolul pentru „comoții” îi obligă pe medicii echipelor să ceară schimbarea jucătorilor care suferă traumatisme craniene.

Griji pentru Henry

Jensen a trecut mai ușor peste această coliziune. Henry a mers la spital pentru un examen amănunțit. În cazul lui, managerul Frank își făcea griji.

Stadionul lui Wolves, cuprins de flăcări!

Noaptea trecută a avut un loc un incendiu la stadionul „Molineux”, al celor de la Wolverhampton. Pompierii au intervenit cu succes.

Conform cotidianului britanic The Sun, în jurul orei 1:40, a avut loc un incendiu la stadionul celor de la Wolverhampton. După o intervenție ce a durat mai bine de două ore, pompierii au reușit să stingă flăcările ce au cuprins una dintre tribunele de pe Molineux.

Wolverhampton a avut meci sâmbătă, dar în deplasare la Brentford. Echipa lui Bruno Lage s-a impus pe terenul nou-promovatei, scor 2-1, și a urcat pe locul 8 în ierarhia Premier League.

VIDEO. Rezumat Brentford vs. Wolverhampton 1-2

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.