Campionate

Zlatan Ibrahimovic: „Djokovic? Nu poți forța oamenii să se vaccineze pentru a putea munci”

Zlatan// Foto-IMAGO / PanoramiC

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday, 24 January 2022

Zlatan Ibrahimovic a comentat ceea ce i s-a întâmplat lui Novak Djokovic (34 de ani), expulzat din Australia înaintea turneului de la Melbourne: „A te vaccina pentru a fi sănătos nu e același lucru cu a te vaccina pentru a juca tenis”.

La 40 de ani, Zlatan Ibrahimovic se dedică fotbalului cu aceeași pasiune, joacă la un club mare și nu se gândește la retragere. În același timp, se implică în tot ce îl înconjoară, comentează fiecare subiect, oricât de delicat ar fi, și cuvintele lui sunt mereu ascultate, pentru că, de fiecare dată, ceea ce spune e interesant.

Ibrahimovic: „Fiecare are dreptul la o opinie”

Într-un interviu pentru săptămânalul parizian Le Journal du Dimanche, odată cu lansarea în Franța a ultimei sale cărți, „Adrenalina”, atacantul lui AC Milan a vorbit și despre „cazul Djokovic”. Tenismanul numărul 1 mondial, nevaccinat și deportat din Australia înaintea primului turneu de Grand Slam al anului.

„A te vaccina pentru a fi sănătos nu e același lucru cu a te vaccina pentru a juca tenis. Fiecare are dreptul la o opinie”, a declarat internaționalul suedez, adăugând: „Cei care se vaccinează o fac pentru că sunt convinși de eficiența sa împotriva bolii. Dar nu poți forța oamenii să se vaccineze doar pentru a putea munci, pentru a se putea duce la serviciu”.

Zlatan Ibrahimovic: „Cred că vaccinul mă protejează”

Zlatan a încheiat: „Eu m-am vaccinat. De ce? Cred că vaccinul mă protejează, nu ca să pot juca fotbal. Sunt lucruri diferite”.

S-a accidentat cu Juventus

AC Milan și Juventus au încheiat la egalitate, scor 0-0, unul dintre derby-urile clasice din Serie A. „Bătrâna Doamnă” n-a avut șut pe poartă pe San Siro și rămâne la 11 puncte față de liderul Inter.

Ibra, 8 goluri și două assisturi în 18 meciuri jucate la Milan în acest sezon, nu a jucat decât 28 de minute duminică, la 0-0 împotriva lui Juventus. Vârful scandinav a ieșit accidentat, fiind înlocuit de Giroud.

VIDEO. Rezumat AC Milan vs. Juventus 0-0

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.