Tenis

Prima reacție a Simonei Halep după eliminarea de la Australian Open: „Mi-a fost rău, am amețit la un moment dat”

+8 Foto
Simona Halep (foto: Imago)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 ianuarie 2022

Simona Halep (30 de ani) a oferit o primă reacție după eliminarea de la Australian Open, scor 4-6, 6-3, 4-6 cu Alize Cornet (32 de ani) în faza optimilor de finală.  

În această dimineață, la capătul unui meci de două ore și 33 de minute, Halep a capitulat în fața franțuzoaicei Alize Cornet, calificată în premieră în sferturile unui turneu de Grand Slam. 

Simona Halep a fost vizibil afectată fizic de condițiile atmosferice și de efortul depus. Temperatura maximă în Melbourne a fost, astăzi, de 33 grade Celsius, iar Simona s-a declarat afectată de acest aspect. 

Simona Halep, prima reacție după eșecul cu Alize Cornet 

„Îmi place să joc pe căldură, dar nu când e extremă. A fost foarte cald astăzi, m-a lovit căldura din primul set și nu m-am simțit bine. Am amețit la un moment dat, mi-a fost rău, mă dureau stomacul, ficatul, la un moment dat cam toate.

Mă simt destul de împăcată că am lăsat pe teren tot ce am avut. A fost un meci bun contra unei adversare care joacă extraordinar, o luptătoare desăvârșită. Mereu am jucat câte 3 ore cu ea și știam dinaintea meciului că va fi foarte dificil. Tot respectul pentru ea, merita să câștige pentru că a fost mai puternică astăzi”, a spus Simona pentru Eurosport

Simona Halep: „Voi merge la Doha Dubai” 

Simona Halep va coborî cel puțin pe locul 23 în clasamentul WTA după parcursul de la Australian Open și va pierde, astfel, statutul de cap de serie la unele turnee. Întrebată despre acest lucru, jucătoarea a spus că „nu prea mă gândesc la acest lucru, dacă vrei să faci treabă bună trebuie să bați pe oricine, în orice tur”.

„Încerc să mă recuperez după această perioadă lungă, de două luni, în care am dat zilnic ce am avut mai bun, și să revin sănătoasă la următorul turneu, gata să lupt din nou. Urmează 2-3 zile de pauză, sunt epuizată. Voi merge la Dubai (n.r. - 14-19 februarie), Doha (20-26 februarie), sper să fac treabă și acolo”, a adăugat Halep. 

Consider că am ajuns la un nivel destul de bun în 2-3 luni, sunt bucuroasă de ceea ce se întâmplă. Dacă dau tot ce am mai bun, sunt împăcată, termin ziua cu bine.

Nu am idee cine va câștiga acest turneu. Nu știu cât va mai câștiga Alize, cu siguranță va resimți și ea meciul de astăzi, dar am încredere că va continua să lupte. Îi doresc succes.

- Simona Halep 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.