Liga 1

Gigi Becali visează iar la oferte fantasmagorice pentru Octavian Popescu: „Îl poate întrece pe Hagi. E geniu, jucător de peste 100 de milioane de euro”

Octavian Popescu, în dreapta // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 January 2022

Gigi Becali (63 de ani), patronul de la FCSB, crede că Octavian Popescu (19 ani), autorul unui eurogol în meciul cu CFR Cluj, scor final 3-3, are potențialul de a-l depăși pe Gică Hagi (56 de ani).

Octavian Popescu a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren în meciul dintre FCSB și CFR Cluj. Autor al unui gol de generic, mijlocașul de la FCSB l-a vrăjit pe patronul Gigi Becali. Latifundiarul îl vede pe Popescu capabil să-l depășească în ceea ce privește performanțele și nivelul de joc chiar pe Gică Hagi, considerat la scară largă a fi cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor.

Gigi Becali: „Cred că Tavi Popescu îl va întrece pe Hagi”

„Eu consider că Hagi e cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar ce tind să cred e că Tavi Popescu îl va întrece. E o «blasfemie» pentru că e tânăr, dar având în vedere ce face cu mingea, cum driblează, cum se lipește mingea de el și ce atitudine are, plus plecarea de pe loc, e posibil să-l depășească pe Hagi.

Am jucat cu CFR, nu cu orice echipă. La ora asta, Tavi e cel mai bun jucător din campionatul intern. Dă goluri, pase de gol, ce vrei mai mult?

I-am spus lui MM: «mi-e frică să nu-l fure cineva cu 30-40 de milioane». Cu suma asta l-ar fura, e jucător de peste 100 de milioane!

Nu-l dau acum. Poate 30 de milioane m-ar îndoi, dar pe 20 vă dau cuvântul meu că nu-l dau. O piesă ca asta, un astfel de geniu, vine o dată la 30-40 de ani”, a declarat Becali la Pro X.

Știi ce cred? Edi (n.r. - Iordănescu, probabilul viitor selecționer) e băiat deștept, cred că o să-l ia la națională. 

- Gigi Becali

8este nota primită de Octavian Popescu în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația cu CFR Cluj

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.