Liga 1

Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille! Fotbalistul e în drum spre București + Negocierile cu atacantul din Ligue 2 s-au blocat!

Baptiste Aloe (în centru, #2), la Marseille // foto: Imago Images

Articol de Remus Răureanu  —  luni, 24 ianuarie 2022

Dinamo va începe negocierile cu fundașul central Baptiste Aloe (27 de ani), jucător liber de contract din luna august.

Dinamo caută întăriri pentru zona defensivă, iar conducerea și-a mutat atenția către francezul Baptiste Aloe, fotbalist crescut de Academia celor de la Marseille.

Din informațiile GSP.ro, Aloe e în drum spre București, urmând să poarte negocieri cu echipa din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo negociază cu un fotbalist crescut de Marseille

Crescut de Marseille, Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, eșalonul de elită din Franța, toate în tricoul lui OM, și a lucrat și sub comanda lui Marcelo Bielsa.

Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței.

În 2015 s-a despărțit de Marseille, fiind împrumutat la Valenciennes. Abia în 2017 a avut loc „divorțul” definitiv de Marseille, iar timp de 3 ani, până în 2020, Aloe a continuat la Valenciennes. În 2020 a mers în Belgia, la Beerschot, iar în a doua jumătate a anului a schimbat campionatul, semnând cu Arouca, din Portugalia.

Baptiste Aloe este liber de contract din august 2021, când Arouca a renunțat la serviciile sale. În tricoul portughezilor, a adunat doar 7 partide.

Negocierile cu Azankpo s-au blocat

Dinamo a fost aproape să-l aducă pe Desire Segbe Azankpo, atacant în vârstă de 28 de ani, dar negocierile s-au împotmolit. Clubul de care aparține, USL Dunkerque, nu dorește să-l lase să plece liber, plănuind să profite de interesul mai multor echipe. Pe lângă Dinamo, pe Azankpo îl mai vor FC Argeș și Dinamo Batumi, echipă din Georgia.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.