Liga 1

Gigi Becali își compară căpitanul cu Ciprian Deac: „El a câștigat meciul pentru CFR, Tănase a dormit pe teren!”

Florin Tănase, FCSB // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 24 January 2022

Prestația lui Florin Tănase (27 de ani) din meciul FCSB - CFR Cluj, scor 3-3, l-a nemulțumit pe Gigi Becali (63 de ani), patronul vicecampioanei.

FCSB a remizat împotriva campioanei ultimelor 4 sezoane, scor 3-3, iar Florin Tănase a fost pe teren vreme de 88 de minute.

Căpitanul celor de la FCSB a fost implicat în faza care a dus la golul 2 al echipei sale, înscris de Valentin Gheorghe, dar prestația sa a lăsat de dorit per ansamblu.

Gigi Becali: „Deac a câștigat meciul pentru CFR Cluj, Tănase a dormit pe teren”

De altfel, patronul echipei, Gigi Becali, a fost complet nemulțumit. Latifundiarul l-a comparat pe Tănase cu Ciprian Deac, cel care a pasat decisiv la primul gol al „vișiniiilor”.

„Să facem comparație Deac - Tănase. Deac a «câștigat» meciul pentru ei, a «dat» 3 goluri, că el le-a dat pe toate, iar Tănase a «contribuit» la golurile luate de noi. Dormea pe teren. Când venea mingea la el, o tărăgăna. Ce faci, mă, te întorci iar? Nu mai joci cu Clinceni, ci cu CFR. Băi, joacă rapid! Ce faci? N-ai mai intrat într-un duel 1 la 1. 

Știți că-l iubesc foarte mult, i-am mărit salariul, dar ce a făcut el aseară nu e normal. Păi, ce, te gândești la plecare?”, a spus Becali la Pro X.

Pentru prestația cu CFR Cluj, Florin Tănase a primit nota 5 în Gazeta Sporturilor de astăzi.

Observațiile lui Becali sunt susținute de statisticile InStat. Deac a încheiat partida cu 8 recuperări ale balonului, în vreme ce Tănase a recuperat posesia doar în două rânduri. 

Comparație Florin Tănase versus Ciprian Deac în FCSB - CFR Cluj 

Florin TănaseParametruCiprian Deac
52Pase32
75%Pase precise84%
1/4Centrări1/1
8Mingi pierdute9
2Recuperări8
7/16Dueluri câștigate9/18
3Driblinguri3
1Pase interceptate6
-Șuturi1
-Șuturi cadrate1

În opinia mea Keșeru n-a fost pe teren în prima repriză. Nu am avut atacant, fundași centrali, și nici pe Tănase. Au suplinit Olaru, Cordea și Tavi Popescu, care au alergat cât pentru 5.

- Gigi Becali, patron FCSB, la Pro X

Singurul lucru pe care l-aș dori, nu că aș vrea să se accidenteze, dar să plece undeva Deac. Dacă aș putea să scap de el... El le-a luat toate campionatele, el le-a luat tot. El face tot acolo!

- Gigi Becali, la DigiSport 

VIDEO » Dumitru Dragomir, entuziasmat de doi fotbaliști: „Tavi e cel mai mare din ultimii 20 de ani, de la Hagi!”

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.