Tenis

McEnroe, sfat pentru Simona Halep după eliminarea de la Australian Open: „Va fi foarte bine dacă va face ca Nadal”

+8 Foto
Simona Halep // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 24 ianuarie 2022

John McEnroe (62 de ani) a comentat înfrângerea Simonei Halep din optimile Australian Open.

Câștigător a 7 turnee de Grand Slam, americanul a susținut o conferință de presă, la care a participat și Gazeta Sporturilor, și a analizat rezultatele de la Australian Open.

John McEnroe, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open: „Dacă ar face ca Nadal, ar fi foarte bine”

Întrebat despre duelul dintre Halep și Cornet, McEnroe a subliniat faptul că temperatura de la Melbourne le-a pus probleme jucătoarelor și spune că e convins că românca poate triumfa din nou la un turneu de Grand Slam.

„Am văzut meciul Simonei Halep și e greu de analizat. În primul rând, a fost foarte cald. Asta e contat foarte mult. Lumea uită cât de greu să joci în asemenea condiții. În multe ocazii, ambele jucătoare, în special Simona, s-au aplecat, de parcă ar urma să cadă. A fost incredibil de greu.

Mi-a părut rău că Halep a pierdut, dar m-am bucurat pentru Cornet. A jucat 15 ani fără să ajungă în sferturile unui Grand Slam. 

Simona va lupta în continuare. Spune că vede lucrurile diferit. Am văzut că a declarat că vrea să se bucure de tenis. A fost în top, a văzut ce presiune și așteptări sunt. În unele momente s-a descurcat în foarte bine, în altele a fost greu. O vedem în unele momente că răstește la cei din echipa ei, pentru a se descărca.

Dacă se poate bucura de meciuri și de competiție și dacă ar face ca Nadal, care joacă fiecare punct de parcă ar fi ultimul, atunci va fi foarte bine. Este o multiplă campioană de Grand Slam, e puternică.

Cred că mai poate câștiga un Grand Slam. E posibil. Dacă o va face e altă poveste. A avut o carieră de succes și mereu a luptat”, a declarat John McEnroe.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.