Liga 1

Fanii FCSB acuză înaintea derby-ului! Ironie către Dinamo: „Promitem că facem asta și o scoatem iar din foame”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 24 ianuarie 2022

Dinamo și FCSB se întâlnesc duminică, de la ora 20:00, în derby-ul Ligii 1, iar suporterii celor două rivale au început deja duelul.

Ultrașii roș-albaștri, prezenți la pe Arena Națională la meciul cu CFR Cluj, vor să vină în număr mare și la meciul cu Dinamo, dar acuză că formația alb-roșie le pune bețe în roate.

Fanii FCSB o acuză pe Dinamo: „Nu vom primi decât 200 de bilete”

Într-un comunicat postat pe Facebook, Peluza Nord susține că va primi doar 200 de bilete pentru meciul cu Dinamo și i-a ironizat pe rivali.

„Sunteți fabuloși! Aseară ați fost minunați! Din păcate, nu putem să fim toți la meciul de duminică. Din informațiile pe care le avem, nu vom primi decât 200 de bilete. Nu știm cum putem să le împărțim, cine să meargă și cine să rămână acasă...

Înțelegem că cei de la Dinamo nu se înghesuie. Îi rugăm să ne dea nouă biletele. Promitem să le cumpărăm pe toate și să îi scoatem iar din foame... Duminică, doar 200...  P.S.  V-am spus că ați fost minunați aseară cu CFR?”, a fost mesajul fanilor FCSB din Peluza Nord.

Dinamo – FCSB se va juca pe stadionul din „Ștefan cel Mare”. Potrivit legislației, arena poate fi ocupată la maximum 50% din capacitate. Astfel, la derby pot fi maximum 7.500 de fani.

VIDEO Ce a spus Anton Petrea, după FCSB - CFR Cluj 3-3: „Trebuie să rămânem concentrați”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.