Liga 1

Mandic vine mâine la București! Se pun la punct ultimele detalii ale contractului cu Dinamo

FOTO: Imago-Images / Răzvan Păsărică

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 24 ianuarie 2022

Atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani) a transmis că va ajunge marți la București pentru a regla ultimele detalii ale contractului cu Dinamo. Se speră a se rezolva rapid situațiile lui Jonathan Rodriguez și Antoni Ivanov.

Conducerea dinamoviștilor a intensificat tratativele pentru a închide mercato de iarnă cât mai repede posibil. Șefii clubului tratează astăzi ultimele mutări ale echipei, ca urmare a negocierilor pe care le-au deschis de câteva zile. 

Administratorul special Iuliu Mureșan a primit vești din partea lui Nikola Mandici 26 de ani, și a agenților săi, croatul transmițând că ar ajunge marți la București!

Dinamo a găsit atacant

Stoican se bazează în avanposturi doar pe Mirko Ivanovski, la un cartonaș galben distanță de a fi suspendat o etapă, și pe Dusan Celar, care s-a alăturat antrenamentelor echipei, împrumutat fiind de la CFR Cluj II. 

În ceea ce-l privește pe vârful elvețian Nemanja Petrovici, el a fost la pregătirile "câinilor", dar a plecat, a rămas să se mai întoarcă la vară, va fi monitorizat până atunci!

Roș-albii vor să vadă cât de repede se pot baza pe Mandic, unul dintre puncherii campionatului bosniac. Totodată, astăzi dinamoviștii au discutat despre detaliile contractuale ale mijlocașilor Jonathan Rodriguez, 31 de ani, CFR Cluj, și Antoni Ivanov, 26 de ani, de la CSU Craiova. 

Nikola Mandic (26 de ani, atacant central), ultima dată la Rudar Prijedor (Bosnia), va semna cu Dinamo!

VIDEO Iuliu Mureșan, declarații după înfrângerea de la Pitești: „Important e că am avut atitudine”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.