Fitness

Cum poți să crești 3 centimetri în înălțime, printr-un simplu exercițiu fizic

Cum poți să crești 3 centimetri în înălțime

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 25 ianuarie 2022

Majoritatea oamenilor merg, stau și se mișcă ținându-și  spatele ușor rotunjit, cocoșat pe românește, ceea ce îi face să piardă câțiva centimetri în înălțime. 

Această postură (de „cocoașă ușoară”) poate părea confortabilă, dar nu este ideală pentru mușchi. De fapt, poziția corectă ar trebui să fie cea cu spatele cât mai drept și pieptul în afară.

În videoclipul de mai jos, un cunoscut antrenor personal, colaborator al celebrului ziar spaniol Marca, ne învață un exercițiu menit să amelioreze durerile de spate, să întindă mușchii și să ne transforme postura într-una corectă, adică să se îndrepte. Mai mult, antrenorul Víctor Téllez e încrezător că oamenii chiar vor crește între 1 și 3 cm înălțime, dacă fac acest exercițiu în fiecare zi pentru mai multă vreme!

Cum crești în înălțime cu un exercițiu simplu de fitness

Exercițiul este axat pe alinierea spatelui și este foarte simplu de efectuat. Poziția de pornire este culcat cu fața în sus pe podea, cu spatele  și capul lipite de podea.

Pe cei care nu pot ține capul pe pământ, Téllez îi sfătuiește să folosească o carte subțire pe care să-l sprijine. În plus, brațele trebuie întinse bine, coatele nu trebuie îndoite.

Această poziție trebuie exersată între 3 și 5 minute pe zi, pentru a da rezultate în timp, conform spaniolilor de la Marca.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.