Nationala

Edi Iordănescu îi răspunde lui Cornel Dinu: „E un afront! Hai s-o clarificăm”

La conferința de prezentare a lui Edi Iordănescu, noul selecționer a răspuns celor care consideră numirea lui una politică.

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  Tuesday, 25 January 2022

La conferința de prezentare a lui Edi Iordănescu, noul selecționer a răspuns celor care consideră numirea lui pe banca primei reprezentative una politică.

Mai multe voci din fotbal, între care și Cornel Dinu, au susținut că imixtiunile politice au reprezentat un factor decisiv în alegerea de către FRF a fiului lui Anghel Iordănescu.

Edi Iordănescu: „Eu susținut politic? E un afront!”

>

„Am fost susținut de americani (n.r. - râde). E bine că ați deschis subiectul. De când sunt activ în fotbal, de mai bine de 12 ani, am fost implicat în mai multe proiecte. Am antrenat în mod constant. Puterea politică a fost schimbată de mai bine de 20 de ani în perioada asta. 

Nu cred că cineva a făcut o pasiune pentru mine. Cine spune asta îmi aduce un afront important, pentru munca mea, pentru sacrificiile făcute. O să constatați că toate echipele pe care le-am preluat au mers în sus. 

Niciodată nu am lăsat-o mai jos. Cred că cine susține acest lucru este lipsit de o logică elementară sau e rău intenționat. În fotbal nu poți să păcălești”, a declarat Iordănescu la conferința de presă.

Conferința de prezentare a lui Edi Iordănescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.